Câți bani a pierdut Simona Halep în scandalul de dopaj. Sportiva a investit o avere pentru a-și demonstra nevinovăția

Suma e amețitoare!

Simona Halep a fost depistată pozitiv cu Roxadustat în luna octombrie a anului 2022. De atunci, sportiva din Constanța s-a luptat până în pânzele albe, pentru a demonstra că nu s-a dopat în mod voit, ci doar a luat un supliment alimentar contaminat cu o substanță interzisă. Într-un final, fostul lider mondial a obținut la TAS o reducere a suspendării, de la 4 ani la 9 luni. Dar cât a costat-o pe jucătoarea de tenis întregul proces? Suma este una colosală!

Ce sumă de bani a pierdut Simona Halep în urma procesului de la TAS

La începutul acestei luni, Simona Halep a obținut o victorie importantă la TAS, pedeapsa fiindu-i redusă de la 4 ani la 9 luni. Prin urmare, sportiva din Constanța poate practica, din nou, sportul pe care-l îndrăgește atât de mult și care i-a adus numeroase satisfacții de-a lungul timpului.

Primul turneu la care va participa Simona Halep este Miami Open. Acesta se va desfășura între 19 și 31 martie. Dar cât a costat-o pe româncă reîntoarcerea pe terenul de tenis?

Un avocat care a apărat-o pe Simona Halep a spus clar

Ei bine, Howard Jacobs, unul dintre cei mai buni avocați și unul dintre cei care au apărat-o pe sportiva noastră, a vorbit despre costurile procesului de la TAS. Acesta s spus, într-un interviu pentru Sports Illustrated, că reprezentanții ITIA au cheltuit o sumă colosală încercând să o scoată vinovată pe Simona Halep.

”Voi spune că este vorba de cel puțin două milioane de dolari, pentru că au avut atât de mulți experți și atât de mulți avocați și s-au luptat pentru asta”, a declarat avocatul Simonei Halep, Howard Jacobs.

Însă, potrivit celor de la iAMsport.ro, surse din cadrul ITIA ar fi precizat că suma ar fi fost, în realitate, la jumătatea celei menționate de avocat: “Jacobs sigur că vrea să pară că a existat o împotriva sportivei și de asta a și exagerat cifra. Nu au fost 2 milioane în niciun caz. Suma totală e în jur de un milion. Experți, avocați, analize, totul a costat”.

Citește și Moment de eleganță rară! Cât a costat-o pe Simona Halep ținuta cu care a făcut furori la TV. Ce preț au rochia și pantofii!

”Simona a dat mulți bani”

Conform acelorași surse, și Simona Halep ar fi cheltuit o adevărată avere pentru a-și demonsta nevinovăția. “Nu s-a făcut un calcul la virgulă, dar cifra se situează în jurul a 6-7 sute de mii de euro.

Ea trebuia să aibă tot ce era mai bun de partea ei, avocați, experți, investigatori, tot, pentru a se putea lupta cu ITIA. Howard Jacobs e un avocat excelent, așa că este și scump. Oricum, pentru a demonstra că ești nevinovat, ceea ce s-a și întâmplat, cheltui cât e nevoie. Simona a dat mulți bani, dar era în joc numele ei.”

Citește și Simona Halep, apariție de zile mari la TV. Cum s-a îmbrăcat sportiva, detaliul rar care a captat atenția tuturor!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce educație își dorește Amalia Enache să-i ofere fiicei sale
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *