Câți bani a primit Irinel Columbeanu, în cont, de la fiica sa. Irina nu a rămas indiferentă, când a aflat că acesta a ajuns la azil

Iată cum a reacționat fostul om de afaceri.
Câți bani a primit Irinel Columbeanu, în cont, de la fiica sa. Irina nu a rămas indiferentă, când a aflat că acesta a ajuns la azil

După decenii în care a trăit în lux datorită unei averi imense, Irinel Columbeanu a ajuns acum să locuiască într-un azil. Ei bine, vestea despre această schimbare din viața fostului milionar de la Izvorani a ajuns până în SUA, iar Irina Columbeanu a întreprins o acțiune care l-a emoționat profund pe fostul om de afaceri.

Ce gest a făcut Irina Columbeanu pentru tatăl ei

Irina Columbeanu, fiica lui Irinel Columbeanu, va împlini 17 ani în câteva luni. Deși a locuit cu mama ei, Monica, și cu Mr. Pink în ultimii ani, nu a uitat momentele fericite petrecute alături de tatăl ei la Izvorani.

Astfel, vestea că fostul om de afaceri a ajuns într-un azil a determinat-o să vină imediat în ajutorul lui. Știind că tatăl ei, Irinel Columbeanu, nu are încă pensie, deși a împlinit 66 de ani și trăiește acum cu ajutorul unor prieteni, Irina Columbeanu a decis să îi trimită bani.

Deși suma nu este suficient de mare pentru a-i rezolva toate problemele, este o contribuție semnificativă pentru un adolescent din SUA. Mai exact, ea i-a trimis tatălui ei 200 de dolari, un gest simbolic de sprijin care cu siguranță l-a impresionat pe tatăl sau.

Citește și: Ce i-a spus Irina Columbeanu tatălui său după ce a aflat că s-a mutat la azil: “Cred că așa a vrut Dumnezeu. Sper să mă viziteze”

Cum a reacționat Irinel Columbeanu

Când Irinel Columbeanu a văzut gestul făcut de fiica sa, a fost profund impresionat. Înțelegând semnificația acestui gest făcut de Irina, el nu a putut să-și stăpânească emoțiile și a început să plângă.

Lacrimile au curs pe obrajii săi îmbătrâniți de vârstă și de numeroasele probleme pe care le-a avut de-a lungul timpului. Având în vedere că la un moment dat, Irinel Columbeanu se afla în fruntea topului milionarilor români, cu o avere estimată la peste 60 de milioane de euro.

Câți bani a primit Irinel Columbeanu, în cont, de la fiica sa
Gest impresionant făcut de Irina Columbeanu pentru tatăl ei

Vezi și: Cu se ocupă Irina Columbeanu, în America, la doar 16 ani. Mătușa ei a spus tot: “Apare chiar și în ziarele din Malibu”

El avea tot ceea ce-și putea dori: o impresionantă reședință la Izvorani, colecții de artă valoroase, mașini de lux și un personal numeros care lucra pentru el.

Desigur, nu îi lipseau nici femeile frumoase, printre cele mai cunoscute fiind Anna Lesko și apoi Monica Gabor, cu care s-a căsătorit, rezultând din această uniune nașterea fiicei lor, Irina.

Cu toate acestea, lucrurile au luat o turnură rapidă, iar criza economică din perioada 2007-2010 și o serie de investiții nepotrivite l-au transformat pe fostul milionar într-un om de rând care se confruntă cu greutățile vieții.

Irinel Columbeanu locuiește într-un azil pentru bătrâni

Cu câteva săptămâni în urmă, Irinel Columbeanu s-a găsit într-o situație delicată, fiind nevoit să caute adăpost într-un azil pentru a avea unde să locuiască și să doarmă. Acest pas a fost necesar întrucât, de ceva vreme, își asigura hrana de zi cu zi cu ajutorul prietenilor săi.

Irinel a ales să se mute în azilul unde a petrecut ultimii ani din viața tatăl său, alături de regretata Zina Dumitrescu. Gazda sa în această locație este Ion Casian, proprietarul care a decis, momentan, să nu solicite bani pentru cazare, ținând cont de lipsa pensiei lui Irinel.

Te poate interesa și: Irina Columbeanu face mii de dolari la doar 15 ani. Pasiunea care a îmbogățit-o pe fiica Monicăi Gabor

Deși în mod obișnuit costul cazării ar fi fost în jur de 4000 de lei lunar, acest gest de generozitate a făcut posibilă adaptarea lui Irinel la noua sa situație de viață.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce se întâmplă cu Kate Middleton și prințul William, după anunțul șocant al bolii
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *