Câți bani are Dan Negru, este și mai bogat acum! Afacerea care i-a umflat conturile în 2023

Câți bani are Dan Negru, este și mai bogat acum! Afacerea care i-a umflat conturile în 2023

Dan Negru nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți prezentatori TV din România! Cu o carieră de succes, ce se întinde pe mai multe decenii, vedeta a reușit să facă o avere din aparițiile pe micul ecran și nu numai. Câți bani i-au intrat în conturi în 2023? Câștigul său e fabulos!

Dan Negru face bani pe bandă rulantă

În vârstă de 52 de ani, Dan Negru se bucură de un mare succes în România și Republica Moldova. Faima sa a trecut granițele țării noastre, motiv pentru care moderatorul TV are proiecte și la Chișinău.

Emisiunile TV și activitatea de pe rețelele sociale îi aduc vedetei de la Kanal D sume uriașe de bani. Doar în 2023 i s-au umflat conturile considerabil.

Fie că ne referim la afaceri, fie că vorbim despre emisiuni TV, Dan Negru a demonstrat că le poate transforma în adevărate fenomene, astfel că apare întrebarea: câți bani face vedeta? Deloc surprinzător, extrem de mulți!

A dat lovitura în 2023

Dincolo de salariul oferit de Kanal D și de televiziunile din Republica Moldova, lui Dan Negru îi vin bani frumoși din D.N.C. Impact, care se ocupă cu activități de interpretare artistică și spectacole.

Astfel, în ultimul an fiscal, businessul lui a avut rezultate financiare impresionante, cifra de afaceri fiind de peste 2,18 milioane de lei, adică în jur de 440.000 de euro.

Potrivit datelor oficiale ale Ministerului de Finanțe, Dan Negru a raportat un profit net de peste 1,63 milioane lei, adică în jur de 330.00 de euro. Asta înseamnă o medie lunară de aproape 30.000 de euro.

De ce nu vrea să intre în politică

De curând, vedeta a recunoscut că a primit propuneri din partea a trei partide să intre în cursa electorală, dar politica nu-l interesează.

„Recunosc că mi se propune candidatura. Dar, în viața vieților mele nu o să candidez, nu o să mă bag. Nu mă interesează, nici nu stau la discuții. Eu îmi văd de lumea mea, sunt un simplu om de televiziune. Ce să caut eu, mă, în politică. Nu mă pricep, nu îmi place și nu vreau. Dar, mai ales, nu îmi place. Eu vin dintr-un showbiz în care stau relaxat, ce să caut eu în politică.

Recunosc, vreo trei partide mari mi-au propus, la Timișoara. Și, îți spun sincer, am crezut că mă filmează cu camera ascunsă. Pe cuvânt. Știi, eu am făcut farsele alea, Plasa de Stele (la Antena 1, n, red.). Am crezut că fac alții farse, mă uitam după camere. I-am întrebat dacă mă filmează cu camera ascunsă și ăștia erau, nah!, oameni grei din niște partide.

Politica trebuie să se joace la un alt nivel. Să fie oameni pregătiți, ce să facă Negru în politică?! Nu poate oricine, eu chiar cred că asta e o meserie în care trebuie să fii pregătit. Nu poate să vină Negru… Faptul că lumea se uită la ce postez eu, la emisiunile mele, e una. Și alta e să ai încredere în omul ăla. Ce să caut eu la Primărie? Eu nu știu de unde vine apa caldă…

Nu intră în calcul pentru mine. Mă amuză povestea asta, oarecum. Fostul meu patron, Dan Voiculescu, mi-a propus. Mi s-a părut amuzant. I-am zis: «Patroane, glumești? E o glumă, facem ceva cu farse, o emisiune nouă, ceva?». Trebuie să existe și în politica asta un pic de bun simț. Oamenii care se bagă trebuie să aibă un pic de decență, un pic de școală, cultură politică… Mie mi se pare degradant pentru viața politică că se vehiculează anumite nume”, a spus Dan Negru pentru Fanatik.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Jorge, dezvăluiri despre relația pe care o avea la început cu soția sa
5.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Cele 4 zodii care vor avea 7 ani de ghinion. Prima veste proastă o primesc...
Nu s-a mai abținut! A spus cine conduce din umbră cu adevărat România: „Îi cunosc...
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Reghe cere sprijinul instanței: 'Trebuie să înceteze această hărțuire!' Poliția nu confirmă urmărirea penală împotriva...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Cum arată Tania Budi în realitate, fără machiaj, la 56 de ani. 'Eu la 75...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
Recunoști vedetele tale preferate transformate de un artist digital. Cum arată artiștii și politicienții dacă...
Horoscop 30 Aprilie 2024. Balanțele sunt foarte preocupate de câștigul financiar, Scorpionii trebuie uite trecutul...
Horoscop Zilnic Marți 30 Aprilie 2024. Întreaga perioadă este favorabilă pentru planul profesional și, implicit,...
Berbecii și o zodie misterioasă primesc un val de energie astrală, învățând să depășească provocările
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Cum se menține în formă Loredana la aproape 54 de ani. Celebra cântăreață are o...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *