Câți bani are de fapt Andreea Marin, după ani buni în televiziune. Vedeta a dat cărțile pe față, după ce a fost întrebată de averea ei. Nu e așa cum se credea

Ce averea are, de fapt, Andreea Marin
Câți bani are de fapt Andreea Marin, după ani buni în televiziune. Vedeta a dat cărțile pe față, după ce a fost întrebată de averea ei. Nu e așa cum se credea

Andreea Marin a fost întotdeauna o persoană discretă în privința vieții personale, dar în mod special a situației sale materiale. Recent, însă, fosta prezentatoare TV a vorbit deschis despre acest subiect, în cardul unei emisiuni TV. ”Zâna suprizelor” a dezvăluit ce avere are și cât de mult a câștigat din televiziune.

Câți bani are de fapt Andreea Marin, după ani buni în televiziune

Andreea Marin, unul dintre numele emblematice ale televiziunii din România postdecembristă, a cunoscut celebritatea odată cu apariția sa ca moderator a emisiunii ”Suprize, Surprize”, difuzată pe TVR în urmă cu mai bine de două decenii.

La vremea respectivă, producția, care a însumat nu mai puțin de nouă ani de difuzare, a fost lider incontestbil de audiență, reușind să atingă cifre la care astăzi producătorii din televiziuni doar visează.

Citește și: Cum se înțeleg acum Andreea Marin și Mihaela Rădulescu. Detalii incredibile ies la iveală după ani bune de rivalitate

În decursul anilor, vedeta a mai fost, printre altele, jurat la emisiunea ”Uite cine dansează”, de la Pro TV, iar în 2020 a pornit un proiect pe TVR 2, intitulat ”Nu există nu se poate!”, din postura de co-producător .

În ultimul timp însă, fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr. s-a retras treptat din lumina reflectoarelor și a devenit și femeie de afaceri. Vedeta a creat un studio de filmări, afacere pe care a dezvoltat-o cu ajutorul unui credit obținut de la bancă. Firmele sale îi aduc bani frumoși în conturi, scrie presa mondenă.

Ce avere are Andreea Marin

Cu toate acestea, Andreea Marin spune că nu este nici pe departe o persoană bogată, averea ei constă într-o vilă, o mașină și casa de la țară. Ea a vorbit pe larg despre acest subiect în cadrul emisiuniit ”După faptă și răsplată” a Cristinei Șișcanu.

”N-aș numi-o avere. Am casă, am mașină, am banii să călătoresc fără exagerări. Nu-mi plac excesele de niciun fel. Sunt un om cu picioarele pe pământ, echilibrat. Încerc să fac tot ce pot pentru ca fiica mea să aibă un viitor. Nu mi-aș permite să o dau la orice școală, oricât de scump, recunosc. E un efort continuu gândindu-mă la viitorul ei și la facultatea care se apropie, am început să mă interesez.

Există și casa noastră de la țară. La un moment dat poate fi vândută, dacă este să o privești ca pe o investiție pentru a reivesti banii în altceva.”, a dezvăluit Andreea Marin.

Citește și: Ce face Andreea Marin pentru a-și menține greutatea, după ce a slăbit 17 kg. “Am trecut la pasul superior”. Cum arată acum FOTO

Întrebată fiind de moderatoarea emisiunii dacă ar fi putut câștiga mai mulți bani, având în vedere cariera impresionantă pe care a avut-o în televiziune, fosta prezentatoare TV a mărturisit:

”Am să îl citez pe Valeriu Lazarov, care era un producător de televiziune redutabil nu doar aici, ci mai ales în străinătatea, care mi-a zis: ”Andreea, îmi pare rău, te-ai născut în țara nepotrivită. Dacă, făcând fix același lucru, erai într-una din celelalte țări în care el avea atunci formate de televiziune, câștigai de minim 10-20 de ori mai mult.”

”Am avut perioade când am câștigat bine, am avut perioade când mi-a fost greu”

Andreea Marin consideră că banii câștigați de ea din televiziune sunt atât cât ar fi trebuit să fie, dar nu exlude posibilitatea ca sumele să fi fost și mai mari.

Cu toate acestea, vedeta mărturisește că nu ar putea să trăiască o viață liniștită având foarte mulți bani și este mulțumită cu ceea ce are acum.

”Eu cred că Dumnezeu le potrivește pe toate așa cum trebuie ele să fie și nu am de ce a mă plânge. Am avut perioade când am câștigat bine, am avut perioade când mi-a fost greu. Asta s-a întâmplat din copilărie și până astăzi, urcușuri și coborâșuri, dar nu mă plâng. Eu mă mulțumesc și cu puțin. Eu știu să trăiesc și cu puțin, căci am trecut prin momente foarte grele în viață. Deci știu să trăiesc și cu mult și cu puțin. Cu foarte mult nu știu. Nu am avut momente în care să arunc cu banii pe fereastră.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *