Câți bani au câștigat Alexia și Aris Eram, la America Express 2023. Au ajuns în finală, alături de Laura Giurcanu și Sânziana Negru

Ce au declarat cei doi, după ce au pierdut finala

Scris de: Daoud Andra

28 Dec. 2023

După mai bine de două luni și 10 etape, show-ul America Express a ajuns la final. În ultima etapă, desfășurată în Buenos Aires, Aris și Alexia Eram s-au confruntat cu Laura Giurcanu și Sânziana Negru. După o cursă nebună, competiția a fost câștigată de cele două influencere, care au plecat acasă cu premiul de 30.000 de euro și cu trofeul. Câți bani au câștigat Alexia și Aris Eram, pentru participarea la emisiune.

Cu cât au fost plătiți Alexia și Aris Eram la America Express

Nouă echipe au pornit, în urmă cu două luni, pe Drumul Aurului, în aventura America Express. Cel mai dur reality show s-a terminat miercuri seara, cu victoria perechii formate din Sânziana Negru și Laura Giurcanu. Acestea au pus mâna pe premiul de 30.000 de euro, dar și pe trofeul sezonului cu numărul 6.

Citește și: Câți bani au primit Sânziana Negru și Laura Giurcanu, câștigătoarele America Express 2023

Nici Alexia și Aris Eram, ceilalți doi finaliști, nu au plecat acasă cu mâna goală. Fiecare echipă din concurs a primit o sumă de bani, în funcție de cât a rezistat în competiție și cum și-a negociat contractul. Presa din România scrie că Aris și Alexia au fost unii dintre cei mai bine plătiți concurenți din acest sezon de la America Express.

Potrivit informațiilor din ziare, pentru fiecare săptămâna în care au rezistat în competiție, Aris și Alexia au fost recompensați cu câte 2.500 de euro fiecare. Având în vedere că până la marea finală au fost 10 etape, adică 10 săptămâni, rezultă că fiecare dintre cei doi copii ai Andreei Esca a încasat câte 25.000 de euro pentru participarea la America Express.

Citește și: Ce a postat Andreea Esca, imediat după finala America Express 2023. Vedeta Pro TV nu s-a sfiit să arate asta despre copiii ei

Cine a câștigat America Express 2023
Alexia și Aris Eram, în finala America Express

Ce au spus Aris și Alexia, după ce au pierdut finala

Finala de miercuri, 27 decembrie, a emisiunii America Express a fost una intensă. După o cursă nebună prin Buenos Aires și mai multe misiuni pe care au trebuit să le îndeplinească, cele două perechi finaliste au avut de căutat un simbol românesc în capitala Argentinei. Astfel au ajuns la o mașină marca Dacia, care i-a dus la Irina Fodor.

În mașină au găsit o cutie de pizza și o cheie, care deschidea cufărul în care se afla trofeul America Express. Primele care au ajuns la Irina și au avut ocazia să deschidă cufărul au fost Sânziana și Laura. La scurt timp, au ajuns și frații Eram. Aceștia le-au felicitat pe influencere pentru victorie, însă nu au ascuns faptul că și-ar fi dorit să câștige.

Citește și: Alexia Eram, în lacrimi la America Express. Ce mesaj a primit de la iubitul ei, Mario Fresh: “Acum vede toată lumea”

”Au fost niște fete super tari, bravo lor! S-au zbătut la fel de mult ca și noi să câștige acest trofeu. E meritul lor. (…) Să ajungi până aici mi se pare o experiență incredibilă. Este incredibil!”, a declarat Aris Eram.

”Asta este! Astăzi am fost mai lenți. Știam că o să fie o cursă strânsă. Sunt niște fete care au demonstrat foarte mult aici. Au ajuns primele. Bravo, fetelor! Să se bucure de această victorie, noi ne bucurăm pentru că am rezistat până aici și că am fost până în ultima zi de la America Express. Cea mai tare experiență!”, a adăugat Alexia Eram.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *