Câți bani câștiga Alexandru Arșinel în turneele din America. Gheorghe Turda rupe tăcerea: ”Puteai să iei și mii de dolari” EXCLUSIV VIDEO

”Alexandru Arșinel își adora soția, pe Marilena lui!”

Alexandru Arșinel, marele actor care s-a stins joi – 29 septembrie din viață, la vârsta de 83 de ani, este regretat și de românii din America, pe care, ani la rând, i-a distrat, alături de Stela Popescu. Gheorghe Turda a dat timpul înapoi și ne-a povestit despre Sandu, ca artist și ca om, dar și despre turneele lor de succes din America, de unde reveneau cu daruri pentru cei dragi, dar și cu bani frumoși.

”Stela și Arșinel aveau în America un succes imens”

Gheorghe Turda are amintiri de neuitat cu și despre Alexandru Arșinel, care i-a fost nu doar coleg de scenă, ci și un bun prieten de familie. Uneori se mai necăjeau, căci Arșinel făcea glume deloc potrivite la adresa lui, dar Stela reușea mereu să îi împace. Despre toate acestea ne-a vorbit Gheorghe Turda, în interviul exclusiv pentru Ego.ro:

”De patru ori am fost în turneu în America, după anii 2000, alături de Stela Popescu și de Alexandru Arșinel, dar și de Marius Țeicu, Jean Constantin, Orchestra Radio, Horia Moculescu și de Mirabela Dauer. Stela și Arșinel aveau în America un succes imens, peste succesul altor artiști, nu exista termen de comparație. Din aceste turnee cu toții ne întorceam acasă, în țară, cu bani frumoși, după vreo lună de spectacole. Depindea mult de înțelegerea cu impresarul, puteai să te întorci în România și cu mii de dolari. Între timp, au stricat însă piața de acolo maneliștii, și-au bătut joc de muzică, lumea nu îi suporta pe atunci”, ne-a declarat Gheorghe Turda, în exclusivitate pentru Ego.ro.

Stela și Arșinel
Stela și Arșinel

”Sandu mai făcea unele glume, cu care ne mai supăra, dar Stela Popescu îl punea mereu la punct”

Solistul de muzică populară Gheorghe Turda ne-a povestit despre prietenia cu Alexandru Arșinel, despre care spune că era un om foarte corect. Stela era însă mereu cu ochii pe el și, când Sandu mai sărea calul, cu câte o glumă nepotrivită față de colegi, ea îl potolea:

”Eu pot spune că prietenul ți-l cunoști la drum lung și la bani. Sandu, cum îi ziceam eu lui Arșinel, era un om foarte corect, din multe puncte de vedere, un om foarte drept, un om de o calitate umană extraordinară. Sandu mai făcea unele glume, cu care ne mai supăra, dar Stela Popescu îl punea mereu la punct. Arșinel mai avea ciudățeniile lui, miștouri, umor care nu plăcea la toată lumea. Stela a ținut enorm la mine, îi regret pe amândoi, Dumnezeu să îi ierte și să îi odihnească în pace! Stela Popescu a zis cândva că dacă și-ar mai fi luat un alt soț, tot artist, l-ar fi preferat pe ardeleanul de Gheorghe Turda, care e un om extraordinar la drum”, ni s-a mai confesat Gheorghe Turda, în exclusivitate pentru Ego.ro.

”Alexandru Arșinel își adora soția, pe Marilena lui!”

Gheorghe Turda mai susține că Alexandru Arșinel era un familist convins și că din turneele lor din America se întorcea acasă cu daruri pentru soție, dar și pentru cei doi băieți ai lor, Cristi și Bogdan:

”Le cumpăra mereu daruri, își adora soția, pe Marilena lui, de care a avut mereu grijă. Eu îi cunosc foarte bine familia, am cântat la nunțile băieților lui, dar și el mi-a cântat la nunta fetei, mi-a făcut un program de excepție, la petrecere. Nu știu dacă voi ajunge la București, duminică, la înmormântarea de la Cimitirul Bellu, căci sunt la Cluj, unde avem întâlnirea de 50 de ani de la absolvirea Academiei de muzică George Dima din Cluj-Napoca. O să îi pun însă o floare și o să îi aprind o lumânare, la întoarcere. Drum lin, spre stele, prieten drag!”, a mai spus Gheorghe Turda, în exclusivitate pentru Ego.ro.

9 11 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.