Cum i-a visat Olga Bălan pe Stela Popescu și Alexandru Arșinel: „Tocmai din dragostea pe care o aveam pentru ea”. Gestul incredibil făcut în semn de apreciere VIDEO EXCLUSIV

Olga Bălan: ”Stela a fost alături de mine, de la ea am învățat foarte multe”

Olga Bălan și-a amintit cu drag de momentele pe care le-a trăit alături de Alexandru Arșinel și Stela Popescu. Vedeta ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care a povestit că i-a visat și ne-a mărturisit că speră ca ei să o vegheze de Sus. Actrița ne-a dezvăluit că, în trecut, se vopsise roșcată pentru că își dorea să semene cu regretata stea de pe scena românească, care i-a devenit, ulterior, mentor.

Olga Bălan: “Eu sper că de acolo de unde sunt vor avea grijă de mine în continuare și îmi vor da sfaturi”

Olga Bălan are o viață plină. Vedeta este imaginea Palatului Brukenthal din Avrig, reședința de vară a Baronului Samuel von Brukenthal. Ea își dorește să le dea un imbold doamnelor, arătând că oricine poate să facă ce își propune. De curând, ea a cântat și într-un duet, astfel că oamenii și-au amintit de talentul său, pe care îl dezvăluia în trecut, când apărea alături de Stela Popescu și Alexandru Arșinel. Despre regretații actori ne-a povestit:

 

“Eu am amintiri extraordinare. Stela a fost alături de mine, de la ea am învățat foarte multe, a fost un om extraordinar, o artistă fantastică. Cred eu că se nasc din când în când asemenea stele. Arșinel, la fel, un artist fantastic. Efectiv, m-au luat lângă ei și m-au învățat ce înseamnă scena, ce înseamnă să fii artist cu adevărat. Atenție, să transmiți publicului toată căldura și frumusețea sufletească și să reușești, cum se spune la noi, să îi faci să se zbârlească pielea pe ei.

Este foarte important, atunci înseamnă că ești artist cu adevărat, când reușești să transmiți tot ceea ce tu simți, să dăruiești. Arșinel și Stela aveau această carismă și frumusețe. Stela, cu ochii ei de diamant, erau verzi, frumoși, vorbeau, ochii ei vorbeau. Eu sper că de acolo de unde sunt vor avea grijă de mine în continuare și îmi vor da sfaturi. Prin intermediul viselor, noi reușim să percepem multe mesaje. Cred că doar trebuie să fim atenți, eu cred în lucrul acesta.”

Citește și: Marina Almășan, dezvăluiri despre cariera ei: “Eu nu mi-am dorit niciodată să ajung în televiziune”. Care este marea ei pasiune VIDEO EXCLUSIV

Olga Balan dezvaluiri emotionante despre Stela Popescu si Alexandru Arsinel
Actrița Olga Bălan

I-a visat pe Stela Popescu și Alexandru Arșinel

Olga Bălan, prezentă la lansarea unei noi cărți scrise de Marina Almășan, ne-a mărturisit că i-a visat pe cei doi. Frumoasa vedetă și-a amintit de primele momente de la Teatrul Constantin Tănase, când Stela Popescu a ajutat-o enorm. Ba chiar, ea se vopsise roșcată pentru a semăna cu regretata actriță:

“Cred că eu am fost singura care i-a visat, poate mai sunt și alții, dacă sunteți, să scrieți pe Facebook. Nu știu, probabil că fiind mai sensibilă, i-am visat. Ce să zic, sunt puțin emoționantă, vorbind de Stela și de Arșinel. Mă reîntorc în timp și îmi aduc aminte de primii mei pași pe scena Teatrului Constantin Tănase, unde ei m-au ajutat enorm. Stela m-a ajutat enorm.

Ea trebuia să facă filmul “Paradisul în direct” cu Arșinel și i-a spus: “Nu, nu pot să fiu din nou partenera ta! Ia-o pe Olguța să îți fie parteneră!”. Îmi aduc aminte că mă făcusem roșcată tocmai din dragostea pe care o aveam pentru Stela. Voiam să semăn cu ea. Știi cum e în copilărie, dorim să semănăm cu idolii noștri. Ulterior, m-am făcut iar blondă, eu eram blondă, dar mă purtam roșcată pentru că voiam să fiu ca Stela Popescu.”

Citește și:  Corina Chiriac a fost cochetă încă de mic copil. „Mama îmi făcea rochițe lucrate cu andrelele”. Ce a ales artista să facă cu unele dintre cele mai frumoase rochii ale ei VIDEO EXCLUSIV

Cum i-a schimbat viața o apariție

Olga Bălan a vorbit și despre cum a ajuns să lucreze alături de Stela Popescu și Alexandru Arșinel, după ce o apariție i-a schimbat cursul vieții. Cei doi au primit-o cu brațele deschise, au sprijinit-o și au ajutat-o:

“În primul rând, am avut o primă întâlnire cu Bițu Fălticineanu, care, pe atunci, era directorul artistic al teatrului Constantin Tănase, care, când m-a auzit cum vorbesc, ca o pisicuță, căci acum sunt mai femeie, mi-a zis: “Tu nu știi să cânți, nu am nevoie de tine!”. Peste puțin timp am ieșit la Televiziunea Română cu piesa “Cine iubește și lasă”. Având o prezență serioasă, clasică, Bițu Fălticineanu m-a văzut și a zis: “Cum am putut eu să îi spun fetei că nu are talent?”.

M-a chemat cu scuzele de rigoare și m-a angajat imediat. Am ajuns în spectacolul Stelei și al lui Alexandru Arșinel. Stela și Arșinel m-au primit cu brațele deschise pentru că, pe lângă faptul că eram foarte timidă, și-au dat seama de potențialul și de talentul meu. M-au sprijinit și mi-au dăruit, trebuie să îți spun, numai clipe de frumusețe. De multe ori, în teatru, sunt răutăți, dar și bârfe. Ei au fost alături de mine. Vă mulțumesc! Acolo, de unde sunteți, sper să vegheați asupra mea.”

Video: Dragoș Enăchescu

Urmăriți EGO.ro și pe
9.8 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
La ce distanță trebuie să plantezi gălbenelele, de fapt. Așa vor înflori mai mult timp
De ce să pui oțet pe ușile din casă, de fapt. Trucul care are rezultate...
Îl cunoaște toată țara, dar nimeni n-a știut că sunt împreună! Cu ce fotbalist celebru...
DEZVĂLUIRI BOMBĂ: Ce se întâmpla în timpul partidelor monstruoase de vânătoare ale lui Țiriac
Pensia incredibilă pe care o are Maria Băsescu. Câți bani primește lunar de la statul...
Andra și Cătălin Măruță au o casă de vis. Interiorul te lasă fără cuvinte
„Au fost foarte multe momente urâte” Vica Blochina, copilărie de coșmar! Cum a fost umilită...
Câtă cafea ai voie să bei pe zi: la ce riscuri te supui dacă depășești...
Filmarea cu fosta soție a lui Claudiu Niculescu a stârnit reacții. Diana Munteanu, în costum...
Cine e soția lui Pavel Bartoș și ce meserie are. Anca Bartoș și fiicele, ca...
Ce proprietate deține Prințul George în România
Comisia Europeană impune o regulă care schimbă regulile jocului. Obligație pentru Facebook, Twitter sau YouTube
Horoscopul banilor. Puterea destinului pentru 4 zodii. Peștii o duc extrem de bine din punct...
Fenomenul ASTRAL care avantajează CLAR două zodii!
Cristina Ciobănașu, detalii neașteptate din viața sa. Ce a simțit când a fost adoptată de...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *