Olga Bălan a îmbrăcat rochia de mireasă cu un an înainte de cununia religioasă: ”M-a văzut viitorul soț, m-a și pozat, dar nu sunt superstițioasă” EXCLUSIV

Solista este gazda ”Târgului de nunți”, de la Palatul Brukenthal. Ce modele se poartă, în funcție de vârstă

Solista Olga Bălan și soprana Gabriela Alexandra Florea sunt gazdele ”Târgului de nunți”, care se va desfășura pe 5 și 6 noiembrie la Palatul Brukenthal din Avrig. Înainte de grandiosul eveniment, pentru care are mari emoții, Olga Bălan ne-a vorbit despre noile modele de rochii de mireasă, în funcție de vârstă. Ca să dovedească faptul că o mireasă poate fi la fel de frumoasă și la maturitate, Olga Bălan a îmbrăcat o superbă rochie albă, pentru promovarea prezentărilor de modă din acest loc de poveste.

Olga Bălan prezintă show-ul „Olga și viața la palat”, la TVR Cluj

Olga Bălan are un CV impresionant, ca solistă și actriță. A debutat pe scena Teatrului de revistă ”Constantin Tănase” din București și a cântat cu succes pe scena Festivalului de la Mamaia. În 1995, a primit un rol în comedia ”Paradisul în direct”, iar în cei 26 de ani, în care a locuit în Italia, la Roma, a fost invitată adesea la show-urile de televiziune Rai și Mediaset. Dar a jucat și în filme pentru marele ecran și în seriale de televiziune. În plus, Olga a promovat folclorul românesc.

După revenirea în România, a devenit profesor de canto și de actorie la Școala Prestissimo Music din București, dar și gazda emisiunii „Olga și viața la palat”, difuzată de TVR Cluj, în fiecare duminică, pe care o realizează cu Dragoș Zaharia. Este o emisiune dedicată acestui loc istoric numit, odinioară, și Edenul Transilvaniei, Palatul Brukenthal din orașul Avrig, reședința de vară a Baronului Samuel von Brukenthal.

La 15 ani, Olga juca la Buftea, în filmele cu Florin Piersic: ”Făceam figurație ca să-mi câștig existența”

Olga Bălan a jucat în comedia ”Paradisul în direct”, apoi în câteva producții din Italia:

”Diferențele de onorarii sunt foarte mari, pentru un film în Italia poți lua și peste 10.000 de euro, aici, în România, nu mai știu cum sunt plătiți actorii. La vârsta de 15 ani, eram pe platourile din Buftea pentru filmele cu Florin Piersic. Au fost primii mei pași spre lumea cinematografiei. Pe atunci, ca să-mi câștig existența, căci eram și la Școala Populară de Artă, făceam figurație. Îmi amintesc de Florin Piersic, era atât de frumos, de șarmant! N-am intrat însă în vorbă cu el, aveam pe atunci o mare timiditate. Florin era foarte apreciat, dar am sesizat că actorii români nu sunt atât de răsfățați precum cei din străinătate. Când am filmat în Italia, mi se ținea scaunul, ca să mă așez sau ca să mă ridic, îmi țineau umbrela, ca să mă ferească de soare, mi se deschidea portiera mașinii. În Italia există această mentalitate a celor care fac filme să aibă un respect deosebit față de actor, ceea ce în România nu am văzut”, ne-a mai spus Olga Bălan, în exclusivitate pentru Ego.ro.

Olga Bălan

”În Italia sunt femei care se căsătoresc și la 70, și la 80, ba chiar și la 90 de ani”

Olga Bălan, care este și director artistic al Palatului Brukenthal, ne-a vorbit și despre ”Târgul de nunți”, care se va desfășura pe 5 și 6 noiembrie. Vor fi incluse și prezentări de modă, colecții de rochii de mireasă, în diferite culori și pentru toate vârstele și gusturile:

”Este o mentalitate complet greșită să crezi că nu te mai poți mărita de la o anume vârstă, poți fi mireasă și la vârsta a treia. În Italia, sunt femei care se căsătoresc și la 70, la 80, ba chiar și la 90 de ani. Dar, eu sunt de părere că doar la prima căsătorie poți îmbrăca o rochie de mireasă albă, totuși, albul este foarte mult legat de puritate. Apoi, după o anume vârstă, ai alte variante, de crem, dar poate fi și o rochie de mireasă de altă culoare. Am văzut în Italia și rochii roșii de mireasă. Ca modele, pot fi cu trenă, lungi, de prințese, cambrate pe talie sau drepte, din dantelă și materiale de calitate, depinde foarte mult și de conformația fiecărei femei. O rochie trebuie să te avantajeze. Trebuie să îndrăznim, să fim un pic inventive în alegerea modelului!”, a mai adăugat Olga, pentru Ego.ro.

Ce spune despre relațiile în care nu există respect: ”Nu are rost să te otrăvești într-o relație care nu funcționează”

Artista e de părere că bărbații sau femeile care nu pot sta într-o relație ar trebui, până se mai maturizează, să nu locuiască alături de cineva:

”Dacă vrei să fii liber stai singur, nu trebuie să te căsătorești. În România nu mai există respect și dorința de a crește alături de acea persoană, răbdarea de a trece peste rele și de a accepta valurile vieții. Eu sunt de părere, totuși, că dacă lucrurile nu merg, oricât ai încercat, nu are rost să te otrăvești într-o relație care nu funcționează. Bărbaților le lipsește respectul. Dacă ar fi respect, totul ar fi extraordinar. Nimeni nu pleacă de acasă dacă îi este bine, așa că să nu ne mai mirăm când auzim că un cuplu s-a despărțit”.

Cu iubitul ei, Dragoș
Cu iubitul ei, Dragoș

Anul viitor, Olga Bălan și iubitul ei fac nuntă mare la palat

Pentru promovarea târgului de nunți, Olga Bălan a îmbrăcat o superbă rochie de mireasă, albă, de parcă ar fi făcut o nuntă cu repetiție, înainte de cununia ei religioasă, de anul viitor, cu Dragoș Zaharia:

”Am îmbrăcat o rochie albă de mireasă, pentru acest târg de nunți. Nu am mentalitatea că, dacă o îmbraci înainte de nuntă, și te-a văzut iubitul mireasă, nu te mai măriți. Nu sunt superstițioasă, m-a și pozat. Dorim să ne căsătorim la palat, anul viitor. Facem o nuntă mare, frumoasă, ca-n povești. Am tot amânat, din cauza pandemiei, dar acum a sosit momentul. Ne iubim, ne respectăm, suntem foarte fericiți împreună!”, ne-a mai dezvăluit Olga Bălan, pentru Ego.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
10 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul MOMENTULUI făcut de Buckingham! Este vorba despre Regele Charles, era DE AŞTEPTAT
Mădălina Ghenea, cea mai INCENDIARĂ filmare din an! A RIDICAT temperatura din termometre
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
În ce zile o să ai cel mai mare succes în luna Mai 2024 în...
Horoscop 27 Aprilie 2024. Astazi, Taurii trebuie sa faca o schimbare majora, Pestii vor realiza...
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *