Ce se întâmplă cu văduva lui Alexandru Arșinel, la 8 luni de la moartea actorului: “Mama nu-i prea bine”. Unde se află acum

Ce decizie au luat fiii lui Alexandru Arșinel și ai Marilenei

Au trecut opt luni de când Alexandru Arșinel s-a stins din viață, timp în care soția lui a suferit foarte mult. Marilena a fost și ea internată recent, iar unul dintre fiii săi a declarat că nu se simte foarte bine.

Ce se întâmplă cu văduva lui Alexandru Arșinel. „Nu mai e acasă”

Alexandru Arșinel și Marilena au fost căsătoriți mai bine de 50 de ani. În anul 2016 văduva actorului a rămas imobilizată în scaun cu rotile în urma unui accident. De atunci regretatul actor i-a fost alături și a îngrijit-o în permanență. Vara mergeau împreună și petreceau timpul la casa lor din Sinaia. După decesul lui însă, starea de sănătate a Marilenei s-a deteriorat. La sfârșitul lunii ianuarie ea a ajuns la spital și a fost diagnosticată cu pneumonie. A avut nevoie de tratament și a rămas sub supravegherea medicilor. Acum este internată într-un azil de bătrâni, după cum a declarat Cristian Arșinel.

Decizia de a o interna într-un azil de bătrâni a fost luată de Bogdan și Cristian Arșinel, fiii acesteia. Cei doi spun că Marilena are nevoie de îngrijire specializată.

„Mama nu-i prea bine. Nu, nu mai e acasă. Acolo (n.r. la azil) e îngrijită așa cum trebuie”, a spus Cristian Arșinel pentru cancan.ro.

Alexandru Arșinel a murit în septembrie 2022

Alexandru Arșinel s-a stins din viață la vârsta de 83 de ani, pe 22 septembrie 2022. A petrecut ultimele luni în spitale și la căminul de bătrâni. S-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate, suferind de diabet zaharat și tensiune arterială. La acestea se adaugă și afecțiunile renale de care suferea din tinerețe.

El și Marilena s-au cunoscut în 1966. S-au căsătorit doi ani mai târziu. Ulterior au devenit părinții a doi băieți, Cristian și Bogdan. Înainte de a se stinge din viață, Alexandru Arșinel declara că își dorește foarte mult ca soția lui să se simtă mai bine.

„Doamne, te-ai ținut de cuvânt. Îți mulțumesc că m-ai lăsat să mă plimb în lumea asta și bună și rea. Și că m-ai ajutat aproape de fiecare dată să ies din încurcătură. Cu un lucru nu m-ai ajutat, Doamne. Și îți spun în fiecare zi, Doamne ajută-mă. Și te rog, ajută-mă ca Marilena să se simtă mai bine. Ai obligația asta pentru că sunt corect cu tine. Mă închin în fața ta în fiecare zi”, spunea actorul.

Vezi și – Cu se ocupă fiul cel mic al lui Alexandru Arșinel. Deși a terminat două facultăți, a făcut o alegere neașteptată. Ipostaza inedită în care a fost văzut

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *