Cu se ocupă fiul cel mic al lui Alexandru Arșinel. Deși a terminat două facultăți, a făcut o alegere neașteptată. Ipostaza inedită în care a fost văzut

Cristian a terminat două facultăți

Cristian, fiul cel mic al regretatului Alexandru Arșinel, nu se dă în lături de la muncă! Pierderea marelui actor a adus o schimbare în viața tuturor din familie, însă cu toții trebuie să își vadă de lucruri mai departe. Recent, Cristian a fost surprins în timp de muncea, iar oamenii se înghesuie să cumpere produse de la el.

Alexandru Arșinel, doi copii cu soția sa, Marilena

Alexandru Arșinel și Marilena, soția lui de peste cinci decenii, au avut împreună doi copii. Bogdan s-a născut în 1970, iar după alți trei ani a venit pe lume Cristian. Cei doi au ales cu totul alt drum în viață, diferit față de cel al tatălui lor. Băiatul cel mare este inginer constructor de meserie, iar cel mic a urmat cursurile Facultății de Drept, apoi s-a înscris la Academia de Studii Economice din București.

Amândoi copiii lui Alexandru Arșinel au spirit antreprenorial. Astfel, Bogdan câștigă bani din chirii, iar Cristian din agricultură. Mezinul familiei are un teren lângă București, unde cultivă legume, pe care le vinde ulterior în Capitală.

Vezi și –  Cel mai mare regret al lui Alexandru Arșinel: “Asta l-a durut cel mai tare”. Mărturisirea tulburătoare

Cum a fost surprins Cristian, fiul cel mic al regretatului Alexandru Arșinel

Recent, potrivit playtech.ro, Cristian a fost surprins la piață, acolo unde vinde legume. Acesta avea foarte multă treabă deoarece foarte mulți oameni preferă să cumpere de la el legume și fructe proaspete, de sezon.

Alexandru Arșinel a încercat tot timpul să își ajute copiii atunci când a fost în viață. Iată ce spunea despre Cristian:

„Este emoționant momentul pentru că eu, de fapt, m-am dus să-l văd pe copilul meu ce face. A renunțat la două diplome la două facultăți și a vrut să-și demonstreze lui că poate să facă o afacere de unul singur, fără să fie plătit de cineva. El a fost director, asistentul directoarei juridice de la Curtea de Conturi, a fost angajat al Băncii Române de Dezvoltare. Și cu toate astea și-a luat inima în dinți și a spus că vrea să se descurce singur”.

Averea lui Alexandru Arșinel s-a împărțit între fiii săi

Alexandru Arșinel a murit pe 29 septembrie 2022 la vârsta de 83 de ani. Averea marelui actor s-a împărțit între cei doi fii ai săi, Bogdan și Cristian. Este vorba de două terenuri la Sinaia și Crevedia, dar și un apartament în București, trei case de vacanță și o mașină. De asemenea, pe lângă aceste proprietăți, Alexandru Arșinel mai avea și nouă depozite bancare în lei, două în euro și unul în dolari.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Raicu revine în televiziune?
7.8 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *