Cel mai mare regret al lui Alexandru Arșinel: “Asta l-a durut cel mai tare”. Mărturisirea tulburătoare

Prin ce a trecut Alexandru Arșinel în ultimii ani din viață
Cel mai mare regret al lui Alexandru Arșinel: “Asta l-a durut cel mai tare”. Mărturisirea tulburătoare

Alexandru Arșinel a vorbit în urmă cu câțiva ani despre cel mai mare regret al său. Regretatul actor și-a iubit enorm soția și a avut mereu mare grijă de ea. Din păcate, în 2016, Marilena a avut un accident, iar urmările au fost extrem de grele.

Ce spunea Alexandru Arșinel despre problemele de sănătate ale soției lui

Marilena, soția lui Alexandru Arșinel, a suferit un accident în anul 2016, în urma căruia nu a mai putut merge decât cu ajutorul unui cadru. Actorul i-a fost tot timpul alături și a ajutat-o.

“Soția mea a început să aibă probleme de ordin neurologic și să meargă cu greutate. Se sprijină de un cadru. Face recuperare, urmează și un tratament extrem de sever. Din păcate, nu se poate opera. Să sperăm că în curând își va reveni, într-o oarecare măsură”, declarat Alexandru Arșinel în urmă cu ceva timp despre problemele soției.

Cel mai mare regret al lui Alexandru Arșinel: “Asta l-a durut cel mai tare”

Cel mai mare regret al lui Alexandru Arșinel avea legătură cu soția lui, Marilena. Regretatul actor și-a dorit întotdeauna să găsească un tratament pentru boala acesteia, însă din păcate nu există. De asemenea, Alexandru Arșinel s-a stins din viață cu dorința neîmplinită de a mai urca o dată pe scenă, să mai audă aplauzele publicului. Actorul Vasile Muraru, care ținea legătura cu el, a dezvăluit ce își dorea Alexandru Arșinel.

„Regretul lui era sa revină pe scenă și să se vindece doamna Marilena. Asta era viața lui, teatrul, teatrul. Și spatele asigurat de doamna Marilena, asta l-a durut cel mai tare, boala dumneaei”, a declarat actorul Vasile Muraru.

Arșinel și Marilena
Arșinel și Marilena

Ce se întâmplă cu soția lui Alexandru Arșinel, după înmormântarea actorului

Cristian, fiul cel mic al lui Alexandru Arșinel și al Marilenei, a declarat că este distrusă de durere. El va avea grijă de ea și va merge zilnic să o viziteze pentru a se asigura că este în regulă.

„Încercăm să ne revenim. Mama este distrusă de durere, șocată de moartea tatălui nostru. O să merg în fiecare zi la ea, să am grijă de dânsa”, a declarat Cristian Arșinel, pentru click.ro.

Alexandru Arșinel a murit pe 29 septembrie 2022, la vârsta de 83 de ani

Alexandru Arșinel a murit joi, 29 septembrie 2022, la vârsta de 83 de ani. Celebrul actor se confrunta cu mai multe probleme de sănătate în ultima vreme. S-a stins din viață la un spital din București. În urmă cu  9 ani a făcut un transplant renal. De asemenea, Alexandru Arșinel suferea de diabet zaharat și probleme legate de tensiunea arterială.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce nu au făcut niciodată Ramona Olaru, Dani Oțil și Răzvan Simion
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *