Câți bani câștigă Crina Abrudan la Survivor 2023. Suma pe care o obține pentru fiecare săptămână petrecută în concurs

Crina Abrudan face parte din echipa Faimoșilor

Crina Abrudan a intrat recent în competiția Survivor România. Soția fostului fotbalist Gabi Popescu s-a alăturat echipei Faimoșilor, în locul Vicăi Blochina. Pentru prezența ei în cadrul show-ului, fosta prezentatoare TV este recompensată cu o sumă considerabilă. Iată câți bani câștigă Crina Abrudan la Survivor România 2023.

Câți bani câștigă Crina Abrudan la Survivor 2023

Crina Abrudan a fost mulți ani una dintre cele mai apreciate prezențe de pe micul ecran. Ea a practicat o meserie care i se potrivea mănușă, aceea de prezentator TV al știrilor din sport. Cu toate acestea, în urmă cu mai mult timp, vedeta a decis să renunțe la jobul ei și să iasă din lumia reflectoarelor.

Înainte de pandemie, vedeta și-a deschis o afacere de suflet: un loc de joacă pentru copii. L-a numit Lana, după cățelușa ei, pe care o iubește enerom. Însă pandemia i-a dat toate planurile peste cap, iar locul de joacă a fost un eșec total, astfel că afacerea a dat faliment.

Crina Abrudan a intrat în competiția Survivor România în locul Vicăi Blochina. Este prima experiență de o asemenea anvergură pentru ea, după ce s-a lăsat de televiziune. Se poate spune însă că a fost atrasă de acest proiect inclusiv din punct de vedere financiar. Căci fosta prezentatoare TV este plătită foarte bine pentru prezența ei în jungla din Republica Dominicană.

Potrivit Fanatik, Crina Abrudan ar încasa între 1.700 și 2.000 de euro pe săptămână, astfel că vedeta își dorește cu siguranță să reziste cât mai mult.

Crina Abrudan
Crina Abrudan

Crina Abrudan ascunde o dramă pe care puțini o cunosc

Crina Abrudan este soția fostului fotbalist Gabi Popescu. În ultimii ani, căsnicia lor a fost presărată și cu momente tensionate. În urmă cu doi ani, cuplul ajunsese în pragul divorțului. Însă s-a dovedit că nicio o ceartă nu este suficient de puternică încât să îi despartă definitiv pe cei doi.

„Toată lumea trece prin momente grele. Eu sunt foarte vulcanică, sunt momente în care mă enervez foarte tare, sunt ca o șampanie. Dacă îl întrebi pe Gabi ce face în momentele alea zice: plec de acasă, mă duc să mă plimb, revin. Amândoi suntem Capricorn”, a spus, acum ceva timp, Crina Abrudan.

Viața Crinei Abrudan este marcată de o dramă pe care puțini o cunosc. Vedeta și-a dorit foarte mult să devină mamă, însă nici până la în acest moment visul ei nu s-a îndeplinit. Iar șansele ca el să devină realitate sunt cu atât mai mici, întrucât vedeta a împlinit recent 45 de ani, vârstă de la care este dificil să mai aibă copil.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
1.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *