Câți bani câștigă de fapt Gabriela Cristea. Celebra prezentatoare le-a făcut mărturisiri incredibile fanilor

Cunoscuta prezentatoare TV a vorbit despre situația financiară pe care o are
Câți bani câștigă de fapt Gabriela Cristea. Celebra prezentatoare le-a făcut mărturisiri incredibile fanilor

Gabriela Cristea, una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare TV de la noi, a dezvăluit câți bani câștigă. Vedeta este foarte sinceră cu urmăritorii ei de pe rețelele de socializare și răspunde direct atunci când primește o întrebare.

Câți bani câștigă de fapt Gabriela Cristea: “Nu am averea lui Țiriac”

Întrebată de un urmăritor pe Instagram cât câștigă, Gabriela Cristea a decis să îi spună care este situația financiară a familiei sale. Prezentatoarea TV a mărturisit că este o femeie împlinită financiar, însă știe că este și loc de mai bine. Vedeta nu consideră că are o avere uriașă, dar are suficient cât să își poată face poftele atunci când își dorește ceva.

„Cred că sunt o femeie împlinită financiar, dar mereu e loc de mai bine. Nu am averea lui Țiriac, dar îmi pot permite câteva mici ‘excentricități’ dacă mi le doresc”, a scris Gabriela Cristea pe Instagram.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, casă de 200 000 de euro

Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au construit o casă care valorează nu mai puțin de 200 000 de euro. Prezentatoarea TV și soțul său mărturisesc că și-au proiectat singuri casa, iar acum sunt foarte mulțumiți de locuința lor. Fiind mare, este mai dificil de întreținut, dar nu se plâng. Sunt mândri că încet-încet și-au construit casa visurilor care are o piscină mare în mijlocul curții.

Piscina a costat aproximativ 20 000 de euro. Cei doi și-au dorit ca piscina să aibă apă sărată și chiar asta au făcut. Tavi Clonda a dezvăluit că au primit reducere și vecinii le-au dat o mână de ajutor, astfel că totul a costat aproximativ 20 000 de euro.

„Este electroliza. Îți face clor din sare și îți face și PH-ul. Pui sare la început, vreo 8 saci. Apa e sărată, nu cât apa mării, dar… E plăcut și exact cum trebuie. Apa de mare, apa cu sare le face foarte bine fetițelor. Noi am făcut-o anul trecut la gri, groapa, turnat, țevi. (…) Când am proiectat casa, țin minte și acum, am desenat-o mai întâi pe pământ. Când am intrat noi dintr-o cameră în alta, pe pământ, nu ziceam că e așa mare. Apoi am ridicat-o la roșu, apoi la alb, se cam restrângea spațiul. Noi doi suntem la fel”, au spus Gabriela Cristea și Tavi Clonda.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
6 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *