Câți bani câștigă Eva Măruță din TikTok. Suma uluitoare pe care o încasează la doar 7 ani

Câți bani câștigă Eva Măruță din TikTok. Suma uluitoare pe care o încasează la doar 7 ani

Putem spune că Eva Măruță este deja o mică influenceriță. La vârsta de doar 7 ani, fiica lui Cătălina și a Andrei Măruță are o comunitate de aproape 400.000 de urmăritori pe Instagram. Un număr asemănător de fani îi urmăresc și filmulețele amuzante de pe TikTok. Activitatea ei din mediul online îi aduce bani frumoși copilei, chiar dacă veniturile sale sunt gestionate de părinții săi. Iată câți bani câștigă Eva Măruță din TikTok.

Câți bani câștigă Eva Măruță din TikTok

TikTok, o platformă care a căpătat o popularitate colosală în ultimii ani, oferă posibilitatea de a monetiza videoclipurile pe care le postezi. Iar Eva Măruță se numără printre cei ale căror postări îi aduc bani frumoși.

Videoclipurile sale amuzante au făcut-o să adune un număr mare de urmăritori. Pe contul său de TikTok, Eva Măruță are peste 400.000 de fani și 4.7 milioane de aprecieri, iar aceste cifre îi aduc câștiguri substanțiale, la cei șapte ani ai săi.

Strategia Evei este aceea de a posta videoclipuri amuzante cu familia sa. Majoritatea filmulețelor au sute de mii de vizualizări și mii de reacții. Așa cum apare și pe celebra platformă socială, contul Evei este manageriat de părinții ei.

Potrivit, influencermarketinghub.com, o platformă care măsoară câștigurile obținute de pe TikTok, Eva Măruță ar încasa între 235 și 392 de dolari dintr-o postare.

Însă mezina familiei Măruță are conturi cu mulți subscriberi și urmăritori și pe YouTube și Instagram. Pe YouTube are 218.000 de abonați, în timp ce pe Instagram este urmărită de peste 370.000 de persoane.

Citește și: „Cum se înțelege Andra cu socrii ei. Mărturisirea impresionantă pe care a făcut-o artista despre părinții lui Cătălin Măruță

Andra și Cătălin Măruță au o familie frumoasă

Andra Și Cătălin Măruță trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de peste 15 ani și formează unul dintre cele mai apreciate cupluri de la noi. Au împreună doi copii, David și mezina Eva Maria. În urmă cu ceva timp, Andra a mărturisit ce aduce armonie în familia ei.

„Nu aș vrea ca familia noastră să fie un simbol atât de puternic, mă cam sperie acest gând. Nu există relații perfecte, așa cum nu există oameni perfecți, iar că suntem împreună de 15 ani este rezultatul faptului că am reușit să ne înțelegem unul pe celălalt și să ne dorim să construim un viitor împreună.

Cred că este greu, mai ales în ziua de azi, ca un cuplu să reziste. Pentru mine, căsnicia este un loc în care am construit, alături de Cătălin. Nu ne sufocăm unul pe altul, fiecare are un vis și o profesie care îi aduce satisfacții, avem vieți proprii și avem o viață împreună, iar asta face ca relația noastră să funcționeze foarte bine”, mărturisea Andra Măruță în urmă cu ceva timp.”

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *