Câți bani cere Delia pentru un concert în România: “Vine cu decorul, vine cu dansatorii, vine cu toate”

"Vine cu toată infrastructura de la Sala Palatului"

Delia este una dintre cele mai apreciate și solicitate artiste de la noi. Cântăreața face un adevărat show oriunde susține un concert. Are tot timpul alături de ea dansatori. Și prețul pe care îl solicită este unul pe măsură. Andreea bălan a dezvăluit câți bani cere Delia pentru un concert în România.

Câți bani cere Delia pentru un concert în România: „Vine cu toată infrastructura de la Sala Palatului”

Delia face un adevărat spectacol oriunde susține un concert. Artista nu vine singură, ci cu întreaga sa echipă. De asemenea, pregătește tematica, atât ea cât și colegii au fostul fabuloase și fac coregrafii.

Andreea Bălan, colega sa de breaslă, a vorbit atât despre onorariul ei, cât și despre cel al Deliei. În timp ce ea cere o sumă mai mică și recunoaște că este sub prețul pieței, Delia cere mult mai mult. Astfel, pentru un eveniment Delia și echipa sa solicită suma de 15 000 de euro, însă pentru acești bani vine cu întreaga echipă și toate cele menționate mai sus. Andreea Bălan îi critică însă pe cei care cer sume mari, însă merg singuri la evenimente și nu fac deloc show.

„Păi Delia când cere 15 mii la un concert vine cu toată infrastructura de la Sala Palatului. Vine cu decorul, vine cu dansatorii, vine cu toate. (…) Dacă tu ceri trei mii și te prezinți pe scenă singură sau cu trei instrumentiști și nu faci nimic, cânți trei piese cunoscute și restul necunoscute, după aia nu te mai cheamă”, a spus Andreea Bălan în cadrul unui podcast.

Cum își protejează Delia vocea înainte de fiecare concert

Delia a dezvăluit pentru ego.ro care este secretul ei înainte de fiecare concert. Artista se asigură că totul este perfect din toate punctele de vedere. Deși repetă mult, artista se și odihnește și are grijă ca vocea să fie pregătită pentru show.

“Încerc să mă odihnesc cât de mult, dar și să alerg, să mă relaxez, repet cu trupa, dar cu măsură, astfel încât să îmi protejez vocea, mă asigur că totul este perfect din punct de vedere al producției show-ului, adică primesc update-uri constante de la echipa mea”, ne-a spus Delia.

Radu Groza, impresarul vedetelor, despre marile voci din România

Impresarul vedetelor, Radu Groza, ne-a vorbit, în exclusivitate pentru Ego.ro, despre cele două mari voci ale României. Andra și Delia sunt răsfățatele premiilor de specialitate, cu piese în toate topurile.

”Andra și Delia sunt de departe cele mai bune artiste. Cu Delia am avut contracte de exclusivitate, eu am contribuit și la lansarea trupei N&D. Cu Delia am avut contracte în 2005 și în 2006, atunci era artista mea. Cu Andra mă cunosc însă foarte bine, ea fiind din aceeași localitate cu mine, Câmpia Turzii. O știu de când avea 13 ani, avea super voce, i-am prevăzut un viitor strălucit, are o mare modestie și o mare capacitate de muncă. Andra și Delia nu au mizat pe sexualitate în concerte, și-au permis luxul să nu se dezbrace pe scenă. Ele au voce. Cu Delia o să mai colaborez, în curând, pentru un concert, dar sufletul meu e și pentru Andra”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică, apariție surpriză la un eveniment monden
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *