Câți bani cere Mirela Vaida pentru o oră de cântat. Prezentatoarea Acces Direct este o artistă desăvârșită

Care este tariful perceput de vedetă pentru un program artistic la o nuntă.
Câți bani cere Mirela Vaida pentru o oră de cântat. Prezentatoarea Acces Direct este o artistă desăvârșită

Mirela Vaida este nu doar una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România, ci și o artistă extrem de îndrăgită. Atunci când nu se află la emisiune, vedeta îi încântă pe oameni cu muzică populară și ușoară la cele mai impoartante evenimente din viața lor, precum nunțile. Iată câți bani cere Mirela Vaida pentru o oră de cântat.

Câți bani cere Mirela Vaida pentru o oră de cântat

Mirela Vaida se numără printre vedetele de televiziune care pot face cu ușurință carieră în muzică. Pentru prezentatoarea emisiunii Acces Direct, muzica a rămas o pasiune pe care o împărtășește cu bucurie oamenilori în cadrul diferitelor evenimente la care este invitată.

Deși muzica populară este cea care a consacrat-o, Mirela Vaida se descurcă de minune cu orice gen muzical. La fiecare eveniment la care participă, vedeta poartă costum popular și haine cu tematică și îi bucură pe cei prezenți nu doar cu vocea sa inconfundabilă, ci și cu show-urile sale de zile mari.

Citește și: Mirela Vaida, acuzată că l-a dat afară pe Sorin Ovidiu Bălan de la Antena 1. Cum răspunde vedeta, a vrut să se știe adevărul de la ea

Este extrem de apreciată pentru reprezentațiile sale artistice, astfel că atunci când nu se află la emisiune, Mirela Vaida este mai mereu prezentă la câte o nuntă sau un botez. De-a lungul timpului, au fost mulți curioși care au dorit să afle câți bani cere vedeta pentru un show la un astfel de eveniment. Acum însă au ieșit la iveală detalii cu privire la suma cerută de prezentatoarea TV pentru un program artistic complet.

Potrivit unor surse apropiate vedetei, Mirela Vaida încasează între 1500 și 1800 de euro pentru 45 sau 60 de minute de cântat. Prețul poate suferi însă modificări în funcție distanță sau de avengura evenimentului.

”Boureanu Vaida este foarte îndrăgită la astfel de evenimente, de aceea, este și solicitată. Ea stă pe scenă în jur de 45 de minute sau o oră și este remunerată binișor, cu sume cuprinse între 1500-1800 de euro. Însă, merită, face atmosferă și cantă foarte bine” spuneau apropiații Mirelei.

Mirela Vaida a participat la Eurovision

În 2019, Mirela Vaida s-a numărat printre finaliștii Eurovision România. Deși era îsărcinată și mai avea doar câteva săptămâni până la naștere, prezentatoarea emisiunii Acces Direct a făcut față cu brio. Ea a interpretat piesa ”Underground”, iar în urma votului publicului, a reușit să se califice în finala competiției, etapa națională.

Citește și: Zona superbă unde Mirela Vaida își face casă. Priveliștea e de vis, mulți români și-ar dori să se mute acolo Foto

Cu toate acestea, la finalul concursului, Mirela Vaida s-a arătat numulțumită de sistemul de vot.

 „Dragilor, vă mulțumesc din suflet pentru voturi! Știu că ați fost mulți! Din păcate nu au mers liniile de votare, cel puțin în cazul meu! Dar nu asta contează acum! Ci faptul că v-am simțit aproape de mine, ca de fiecare dată! Vă îmbrățișez!”, scria vedeta după competiție.

Eurovision România a fost câștigat de Ester Peony, care a interpretat melodia ”On a Sunday”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum s-au descurcat Oana Matache și Radu Siffredi la Power Couple, emisiunea care se va difuza la Antena 1
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *