Câți bani primește Lidia Buble pentru participarea la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Suma colosală

Lidia Buble, printre vedetele cel mai bine plătite ale show-ului
Câți bani primește Lidia Buble pentru participarea la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Suma colosală

Lidia Buble se numără printre cele 12 celebrități care au ales să meargă în jungla din Republica Dominicană pentru a-și testa limitele în cadrul emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Show-ul urmează să fie difuzat de Pro TV începând din acest weekend, premiera sa fiind duminică, 4 septembrie.

Deși premiul cel mare pentru cel/cea care va fi desemnat/ă Regele sau Regina junglei nu a fost dezvăluit până în acest moment, se estimează că acesta va fi de ordinul zecilor de mii de euro. Cu toate acestea, fiecare concurent primește în plus o anumită sumă pentru prezența în cadrul show-ului, iar Lidia Buble pare să fie cu adevărat o regină la acest capitol.

Câți bani primește Lidia Buble pentru participarea la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici” revine la Pro TV, după 7 ani de pauză. Prezentatorii celui de-al doilea sezon sunt Cabral și Adela Popescu. Nu mai puțin de 12 vedete s-au înscris în competiția care le va testa limitele: Lidia Buble (cântăreață), Anisia Gafton (comediant), Tania Popa (actriță), Ruxi (creator de conținut), Mara Bănică (jurnalist), Bia Khalifa (cântăreață și adult content creator), Giani Kiriță (fost fotbalist), Paul Diaconescu (actor), Cristi Mitrea (luptător MMA), Alex Bogdan (actor), Răzvan Botezatu (influencer) și Cornel Palade (comediant).

În jungla din Republica Dominicană, concurenții se vor lupta petru titlul de Regele sau Regina junglei și pentru permiul cel mare. În ediția trecută, suma încastă de Cătălin Moroșanu, cel care a câștiga show-ul, a fost de 40.000 de euro.

Însă pe lângă premiul cel mare, concurenții primesc și anumite sume săptămânal pentru participare. Sumele diferă în funcție de concurent, iar printre cei care primesc cele mai mari recompense se numără Lidia Buble.

Potrivit Playtech.ro, cântăreața câștigă în fiecare săptămână petrecută în jungla din Republica Dominicană 5.000 de euro.

Iată sumele încasate de alți concurenți:

  • Giani Kiriță (fost fotbalist): 2.500 euro/săptămână;
  • Bia Kalifa (cântăreață și adult content creator): 2.500 euro/săptămână;
  • Cristi Mitrea (luptător MMA): 2.000 euro/săptămână.

Cine administrează conturile de pe rețelele de socializare ale Lidei Buble, cât timp artista este plecată în Republica Dominicană

Înainte de a pleca în Republica Dominicană, Lidia Buble le-a transmis fanilor, printr-o postare pe Instagram, că pe întreaga perioadă cât ea se află acolo toate conturile sale de pe rețelele de socializare vor rămâne în grija unui prieten.

„Am o veste să vă dau, o veste care sper să vă surprindă într-un mod tare plăcut și pentru care sper să vă bucurați cel puțin la fel de mult cum m-am bucurat eu. Urmează să plec, pentru două luni, două luni și ceva din țară. Este ultima dată când o să mai vorbim, pentru că toate conturile mele vor rămâne în grija lui Alex.

Mă duc să-mi înfrâng niște temeri, să-mi cunosc limitele. Sunt curioasă de ce voi descoperi acolo. Nu vreau decât să vă gândiți la mine din când în când și să-mi trimiteți toată energia bună pe care o aveți, pentru că asta am să fac și eu”, le-a transmis artista fanilor.

Citește și: „Primul lucru pe care l-a făcut Lidia Buble înainte să accepte participarea la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Are legătură cu un important membru al familiei EXCLUSIV

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
5.3 7 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *