Câți bani s-au strâns la nunta lui George Simion, cu peste 10 mii de invitați. Ce urmează să se întâmple cu această sumă

Ce a decis George Simion să facă cu banii strânși
Câți bani s-au strâns la nunta lui George Simion, cu peste 10 mii de invitați. Ce urmează să se întâmple cu această sumă

Nunta lui George Simion cu aleasa inimii lui a fost una cu totul și cu totul specială. Peste 10 000 de persoane au fost prezente la eveniment. Printre cei care au oferit cadouri se numără și Gigi Becali. Deși nu a fost prezent la nuntă, acesta le-a oferit un cadou în valoare de 20 000 de euro.

Câți bani s-au strâns la nunta lui George Simion, cu peste 10 mii de invitați

George Simion și aleasa inimii lui au avut parte de un eveniment grandios. Acesta a avut loc în satul Oveselu, din comuna Măciuca, județul Vâlcea. Cei peste 10 000 de invitați s-au distrat și au fost serviți cu tocană de vânat la ceaun (2 tone), grătar de berbecuț și porc, dar și mici. Mulți dintre invitați au preferat să ofere darul încă de când au ajuns la nuntă.

Potrivit playtech.ro, în multe cazuri a fost vorba de sume de 10 sau 15 lei, dar și mai mari. Toți acești bani adunați vor merge ca donație pentru achiziționarea unui spital mobil. Foarte mulți oameni l-au felicitat pe George Simion când au aflat aceste detalii. Suma strâns ar fi una foarte mare.

Gigi Becali nu a fost prezent, dar le-a făcut un cadou scump

Gigi Becali a refuzat să le fie nași din cauza faptului că refuză să mai meargă la petreceri. Chiar și așa, acesta a decis să le facă un cadou foarte scump: brânză în valoare de 20 000 de euro, pentru eveniment.

„Eu am dat brânza care costă vreo 20.000 de euro. Omul face totul pe față, primește cadou de nuntă brânză, primește cadou de nuntă berbecuț, păi ăștia sunt invidioși pe dragoste. Vorbeam cu cineva că o să fie președinte și ce am eu de președinte? N-am nevoie de nimic, dar i-am dat din dragoste, i-am dat aproape 20.000 de euro din dragoste. Și nu am nevoie de el și nici nu mă duc la nuntă și tot am dat

A vrut să mă pună și naș și eu i-am zis, nu mai merg la nuntă. Tu trebuie să ai nași care să vină la nuntă, la masă. Eu la masă nu mai merg, eu de distracții fug, nu mai mă interesează”, a spus Gigi Becali.

5.6 97 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.