Câți bani vrea Oana Roman pentru casa ei: „Ne-a rămas mare casa. O vând sau o închiriez”

Ce sumă cere vedeta
Câți bani vrea Oana Roman pentru casa ei: „Ne-a rămas mare casa. O vând sau o închiriez

Decizie radicală a Oanei Roman. Fiica fostului premier Petre Roman își scoate vila la vânzare. Locuința se află în Tunari, iar suma pe care o cere vedeta în schimbul ei nu este deloc de neglijat. Casa este prea mare pentru trei persoane, susține Oana, acesta fiind motivul pentru care a decis să ia în calcul schimbarea de domiciliu.

Câți bani vrea Oana Roman pe casa ei. Anunțul făcut de vedetă

Vila Oanei Roman are 4 dormitoare, două sufragerii și două băi. Vedeta a dezvăluit că motivul pentru care a luat decizia de a o vinde este faptul că locuința e prea mare pentru trei persoane. Ea locuiește în casa din Tunari alături de iubitul ei, Marius Elisei și de fiica lor.

Dacă nu va putea să o vândă, Oana Roman este dispusă să o închirieze contra sumei de 2.500 de euro pe lună.

Casa a fost construită pe un teren de 1.000 de metri pătrați, iar prețul pe care îl cere vedeta în schimbul ei este de 480.000 de euro.

„Ne-a rămas mare casa. O vând sau o închiriez. Tunari la 200 m de ieșirea spre centură sau Pipera.

1000 mp teren, 340 mp desfășurați interior. 4 dormitoare, două sufragerii, dressing, două băi, 3 garaje, beci. Interior renovat în 2019. Livadă cu pomi. Curtea necesită o mică investiție în gazon și alei. Vânzare 480.000 de euro Închiriere – pretabil școală, grădiniță, after school, birou sau rezidential. 2500 de euro pe lună”, a scris Oana Roman pe una dintre rețelele de socializare.

De ce își vinde Oana Roman vila

Oana Roman s-a mutat cu familia în vila din Tunari în 2020. Pe atunci, fiica fostului premier o avea alături și pe mama ei, așa că și-a dorit o locuință mare. Între timp, Mioara Roman a fost dusă într-un centru de recuperare, iar în prezent, în casă mai stau doar cele trei persoane.

Vedeta a mărturist că nu se pune problema să nu își poată achita facturile, dar nu mai vedere rostul unei case atât de mari în condițiile în care a rămas doar ea alături de soț și fiică. Oana Roman are în plan acum să se mute într-o casă mai mică.

„Eu luasem în calcul chestia asta de mult, nu din cauza facturilor, ci din cauza faptului că mi se pare că stau într-o casă pe care nu o locuiesc toată. Și ce sens are?!”, a declarat Oana Roman.

„M-am gândit la asta și mă gândesc serios cum stăm realmente. Eu am și mult teren, și o casă foarte mare. Nu-mi trebuie atât. Dacă eram mai mulți membri ai familiei merita, dar așa…. Suntem noi 3 în 6 camere. Este prea mult. Nu mai avem nevoie de atât spațiu. Ca să ce… să muncesc să curăț, să spăl, să întrețin… este bătaie de cap mult prea mare.

Deci mă gândesc serios la o variantă în care să ne mutăm eventual într-una mai mică (n.r. – casă) pentru că… nu neapărat de facturi, repet, ci de faptul că este și foarte mult timp ca să îngrijești o casă, pe care oricum nu o locuiești în întregime. Am 1.000 de metri în partea din spate, nici nu ajung acolo. Și cât stau eu acasă?!”, a mai declarat ea.

7.7 17 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.