Vedeta din România care o desființează pe Oana Roman: “Vorbește gura fără ea”. Reacția fiicei lui Petre Roman nu a întârziat să apară VIDEO

Oana nu s-a putut abține și i-a dat replica

Scris de: Daoud Andra

21 Apr. 2024

Oana Roman are parte adesea de critici în mediul online, nu doar din partea celor care o urmăresc, ci și din partea unor vedete. De-a lungul timpului, celebrități precum Oana Zăvoranu sau Vica Blochina au spus deschis ce cred despre ea, iar acum a venit rândul unui creator de conținut să își spună opinia despre fiica lui Petre Roman.

Oana Roman, criticată de un coleg de breaslă

De câțiva ani buni, Oana Roman este foarte activă în mediul online, unde creează conținut pentru cei care o urmăresc. Vedeta nu ezită să își spună părerea cu privire la anumite situații sau persoane, iar uneori primește și replica din partea lor. Așa s-a întâmplat și de curând, când Selly a spus ce crede despre fiica lui Petre Roman.

Tensiunile dintre cei doi erau mai vechi și au pornit în momentul în care Selly își dorea să schimbe ceva în sistemul de educație, iar Oana a spus despre el că nu este suficient de pregătit pentru a avea păreri sau inițiative pe marginea subiectului educație. Invitat recent în emisiunea ”La Măruță”, la rubrica ”sosurile picante”, Selly a spus deschis ce părere are despre Oana Roman.

Vezi și: Selly, critici dure la adresa lui Irinel Columbeanu după ce a rămas falit: “El a dat foarte mulți bani pe femei”

”Demagogă, vorbește gura fără ea, băgătoare de seamă, la adresa mea cel puțin, poate în rest nu este. Așa a fost. Și o mamă bună, probabil, ăsta ar fi al patrulea. Habar nu am. Nu i-am urmărit activitatea profesională. Încearcă să facă niște discursuri, să atragă atenția, să se dea mai interesantă decât e, ea referindu-se la mine. A făcut niște comentarii la adresa mea, care nu știu de unde au apărut”, a spus Selly.

În ciuda contactelor pe care le are, lui Selly îi este greu în postura de producător de film și formate de divertisment
Selly nu a ratat ocazia de a o ironiza pe Oana Roman

Oana Roman a reacționat imediat

Vedeta nu s-a putut abține când a aflat ce a spus Selly despre ea și a făcut câteva story-uri pe Instagram, unde i-a dat replica. Oana Roman l-a acuzat pe Selly că folosește cuvinte al căror sens nu îl cunoaște și i-a recomandat să se informeze mai bine, atunci când face anumite afirmații.

Vezi și: Oana Roman și sora ei, din nou la cuțite. Vedeta a răbufnit după ce Catinca Roman a condamnat modul fastuos în care a fost organizată înmormântarea mamei lor

”În momentul în care folosim un termen, trebuie să știm și la ce se referă. Dacă îl folosim doar așa ca să aruncăm niște cuvinte, ne facem de râs. Mi s-au adresat multe cuvinte de-a lungul vieții, dar mă amuză foarte tare când cineva îmi adresează un cuvânt al cărui înțeles nu îl cunoaște, ca să mă devalorizeze adresându-mi cuvinte care nu au legătură cu ceea ce vrea persoana respectivă să spună. Eu am înțeles ce vrea să spună el, numai că nu i-a ieșit și doar m-a făcut să râd foarte tare. Să aflăm din DEX ce înseamnă a fi demagog și ce înseamnă demagogia înainte să folosim acest termen, zic și eu”, a spus Oana Roman, pe Instagram.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *