Selly, critici dure la adresa lui Irinel Columbeanu după ce a rămas falit: “El a dat foarte mulți bani pe femei”

Selly, dezlănțuit la adresa lui irinel Columbeanu: ”Ți le și cauți când ai 50 de ani și te însori cu una de 18 ani”
Selly, critici dure la adresa lui Irinel Columbeanu după ce a rămas falit: “El a dat foarte mulți bani pe femei”

Selly, critici dure la adresa lui Irinel Columbeanu după ce a rămas falit. Vloggerul știe unde a grești fostul om de afaceri și de ce a ajuns acesta la sapă de lemn și explică ce ar fi făcut el, dacă s-ar fi aflat în locul său. Iată ce îi transmite Andrei Șelaru fostului milionari de la Izvorani.

Selly, critici dure la adresa lui Irinel Columbeanu după ce a rămas falit

Povestea de viață a lui Irinel Columbeanu ar trebui să fie o lecție pentru noi toți, dar mai ales pentru cei care astăzi, cu conturile burdușite de euro, își permit să dea lecții în spațiul public și să spună cum ar fi procedat în locul său.

Adevărul este însă că fiecare își trăiește propria realitate prin prisma educației și a experiențelor din trecut, astfel că cel mai potrivit ar fi să ne abținem din a mai da sfaturi, pentru că nu suntem nici pe departe stăpâni ai viitorului și nu putem ști ce ne rezervă viața.

Citește și: Care este meseria de bază a lui Irinel Columbeanu. Cu ce s-a ocupat înainte să devină milionar

Printre cei care nu se feresc să îl critice pe fostul om de afaceri se numără și Selly, un tânăr care deși doar visează la o avere precum cea pe care a avut-o Irinel Columbeanu, își arogă superioritatea de a-i explica tăios acestuia unde a greșit.

Vloggerul susține că dacă s-ar fi aflat în situația lui Columbeanu, ar fi păstrat ultimul milion de euro, bani cu care ar fi trăit liniștit în continuare. Mai mult, Andrei Șelaru, pe numele său real, îi reproșează fostului afacerist faptul că a cheltuit ”foarte mulți bani pe femei”.

Selly știe sigur că a avea o soție mai tânără cu 18 ani, la o vârstă de 50 de ani, este o greșeală care duce inevitabil la declin financiar și chiar faliment. Cât despre Monica Gabor, fosta soție a lui Irinel Columbeanu, creatorul de conținut spune că a fost o femeie norocoasă, întrucât a știut când să intre în viața fostului om de afaceri, dar și când să îl părăsească pe acesta.

”Ploua și a pierdut 150 de milioane de euro. A plouat în beton. Dacă a fost așa relaxat și în anii ăia, înțeleg cum i-a pierdut. E nașpa să fii numit fost om de afaceri. E aiurea să pierzi atât. Eu la 1 milion rămas ziceam că gata, mă retrag și aia e. Pe plan personal el nu s-a oprit din extravaganțe. El a dat foarte mulți bani pe femei. El nu știa câți bani are, era greu să le evalueze și cred că prețurile la imobiliarele lui au scăzut fix atunci. Pare că a fost blestemat. Eu mă opream la 1 milion și îmi trăiam viața (…).

Chiar ghinion a avut omul ăsta. Uite cum era și cum a ajuns azi. Cine a fost omul ăsta, câți bani a avut. Șmecherie, dar ți le și cauți când ai 50 de ani și te însori cu una de 18 ani. (…) Râdeam noi, dar ajungem și noi la bătrânețe. Monica a avut noroc, a intrat când trebuie și a ieșit tot când trebuie”, a spus Selly, într-un vlog de-al lui.

Citește și: Obiceiul neobișnuit pe care îl are Irinel Columbeanu. Ce face încă de la prima oră a dimineții: “Așa îi place lui”

Selly, despre Columbeanu: ”I-a plăcut tinerețea, prospătura”

De asemenea, Selly a vorbit despre povestea de dragoste dintre Irinel Columbeanu și Monica Gabor, care s-a încheiat cu un divorț. În opinia vloggerului, fostului milionar îi plăceau fetele foarte tinere, lucru care l-a costat destul de scump.

Citește și: Irinel Columbeanu, adevărul despre divorțul de Monica Gabor. Ce a dus la ruptura dintre ei, a recunoscut abia acum

”A luat-o pe Monica de la 18 ani. De la 18 ani, mă, auzi. El câți ani aveai el aici? 18 ani și 50 de ani. I-a plăcut tinerețea, prospătura. Dar el ce se aștepta să se întâmple? Fata asta avea toată viața împreună, era clar că nu o să dureze și nu o să stea cu el. După ce ai luat-o la 18 ani și a fost gagica ta, tu o mai faci prostituată? (…) El mergea cu Rolls Royce și omul lui care-l păzea, bodyguard, merge cu un Logan. Arăta urât”, a mai spus Selly.

În prezent, Irinel Columbeanu se află internat într-un azil de la marginea Bucureștiului. Rămas fără susținerea prietenilor și cu o pensie de doar 2.000 de lei, fostul afacerist trăiește la limită. Situația lui este cu atât mai complicată cu cât în urma necazurilor financiare, au venit și problemele de sănătate, pentru care trebuie să primească îngrijire și tratement permenente.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce înțelegere au făcut Cristi Borcea și Valentina Pelinel
10 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Scandalul momentului! Ce s-a aflat despre MILIONARUL pe care Halep îl iubeşte. Este îngrozitor pentru...
INCREDIBIL! Primele imagini cu noul iubit al Simonei Halep! E un milionar cu 25 de...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Ea este noua iubită a lui CRBL! Și-a găsit alinarea în brațele unei puștoaice, după...
Cea mai mare gafă pe care a făcut-o Andreea Esca în timp ce prezenta știrile:...
Acasă la Laura Cosoi. Imagini superbe din casa de poveste a actriței / FOTO
Este vestea momentului despre marele maestru: Medicii au explicat care este starea lui Florin Piersic
Julia este hotărâtă să nu îi mai ierte greșelile lui Robi: „Vreau să îți spun...
Mirabela Dauer și-a îngrijorat fanii! Cum a ajuns să arate artista FOTO
Scandal în Paradis: Jennifer Lopez și Ben Affleck la un Pas de Divorț?
Meghan Markle și Prințul Harry Strălucesc în Prima Lor Vizită Oficială în Nigeria
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce...
Carmen Grebenișan și Alex Militaru, discuții despre partaj după anunțul divorțului. Ce a dezvăluit vedeta:...
"M-am trezit chemată la criminalistică, înțelegeți ce spun?". Claudia Pătrășcanu reacționează după ce fosta ei...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *