Câți copii a avut Rona Hartner, de fapt. Rita nu este singura ei fiică, nimeni nu a știut VIDEO EXCLUSIV

Iată câți copii a avut, de fapt, Rona Hartner!

Rona Hartner a fost, fără doar și poate, una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste de la noi din țară. Din păcate, fosta concurentă de la Te cunosc de undeva s-a stins din viață mult prea devreme, la vârsta de doar 50 de ani, răpusă de o boală nemiloasă. Unica ei moștenitoare legală este fiica ei, Rita Sumayla. Puțini știu însă că acesta nu era singurul copil al regretatei actrițe și cântărețe.

Detaliul neștiut din viața Ronei Hartner

Rona Hartner a părăsit această lume pe data de 23 noiembrie 2023. Vedeta a decedat la vârsta de doar 50 de ani, după o luptă îndelungată cu cancerul. Cu siguranță, însă, familia ei, cei care au cunoscut-o și cei care au văzut-o și îndrăgit-o de la televizor și-o vor aminti ca fiind o persoană mereu plină de viață, cu zâmbetul pe buze și plină de optimism.

Rona Hartner a făcut carieră atât în Franța, cât și în România, iar scena i-a fost întreaga viaţă. Pe plan personal, însă, fosta concurentă de la Te cunosc de undeva nu a avut același noroc.

Rona Hartner a fost căsătorită de doră ori


Ea a fost căsătorită de două ori, cu Rocco Sedano și Herve Camilleri, dar ambele mariaje s-au terminat la fel de repede precum au început. Totuși, din prima căsnicie, artista s-a ales cu o fiică minunată, Rita Sumayla, care acum are 15 ani.

Recent, Dana Cristescu, fosta impresară a Ronei Hartner, a spus că adolescenta vă rămâne în Franța, în grija unchiul ei, Reon, și a bunicii Sabina. ”Da, cel puțin deocamdată, Rita Sumayla rămâne în Franța, unde e casa ei, unde sunt prietenii ei, alături de unchiul ei, Reon, și de bunica Sabina, care vor face tot posibilul s-o ajute material și emoțional.”, a mărturisit apropiata regretatei artiste pentru Playtech Știri.

Citește și Ce înseamnă, de fapt, numele Rita Sumalya. Are o semnificație aparte, Rona Hartner a dezvăluit totul când trăia!

Câți moștenitori a avut, de fapt, regretata artistă


De asemenea, Dana Cristescu, fosta impresară a Ronei Hartner, a mai oferit un detaliu important. Ea a dezvăluit că artista a mai avut o fiică în afară de Rita Sumayla. Este vorba despre o copilă adoptată din Malaysia.

”Cât despre fiica adoptată la distanță, în Malaysia, pe când aceasta a rămas orfană la vârsta de 13 ani, și risca să fie exploatată sexual, de unchiul ei, deși nu povestea, era foarte mândră fiindcă i-a asigurat creșterea și educația, iar la 19 ani deja aceasta conducea un hotel boutique pe insula pe care câștigase și titlul de Miss.”, a mai spus apropiata regretatei artiste pentru sursa citată mai sus.

Rona Hartner va fi înmormântată astăzi, pe data de 1 decembrie, chiar de Ziua Națională a României. Deși a petrecut foarte mulți ani departe de țara natală, regretata artistă și-a dorit din tot sufletul să-și doarmă somnul de veci acasă. Ea se va odihni veșnic la Cimitirul Bellu Catolic, lângă alte rude de-ale sale.

Citește și Moștenirea lăsată de Rona Hartner. Cu ce avere a rămas fiica ei. Artista și-a făcut testamentul cu două luni înainte să moară!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce a făcut Andreea Antonescu cu toate hainele din perioada Andre
9.3 8 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *