Câți nasturi se deschid la cămașă. Regula de aur pentru o apariție impecabilă

În cazul în care alegeți să purtați o cămașă fără cravată, trebuie să știți că se deschide nasturele de sus al cămășii.
Câți nasturi se deschid la cămașă. Regula de aur pentru o apariție impecabilă

Câți nasturi se deschid la cămașă pentru a avea o apariție prezentabilă în public. La fel ca și în cazul sacoului, cămașa este un obiect vestimentar apreciat atât în rândul femeilor cât și în cel al bărbaților. Potrivit specialiștilor trebuie să țineți cont de anumite reguli, atunci când alegeți să purtați o cămașă, elegantă sau una lejeră potrivită pentru o plimbare în parc. Iată ce recomandă designerii vestimentari.

Câți nasturi se deschid la cămață

În cazul în care alegeți să purtați o cămașă fără cravată, trebuie să știți că se deschide nasturele de sus al cămășii.

Nasturele de la cămașă
Nasturele de la cămașă

 

„Dacă vă doriți să purtați cămașa încheiată până la ultimul nature, trebuie să știți că aceasta trebuie să fie perfect mulată pe gât. Altfel, aspectul va fi unul neplăcut.Regula de a nu închide ultimul nasture este valabilă și pentru sacou, jachetă sau pulover. Cu siguranță nu este atât de frig și, chiar dacă ar fi, ultimul nasture nu-ți va ține de cald. În schimb, închiderea lui ar arata groaznic!”, explică expertul în design vestimentar.

Cum purtați corect cămașa

La fel de important este să vă dați seama că micile piese vestimentare cu care combinați cămașa, sunt cele care fac diferența. În primul rând, nu încercați vreodată să purtați o cămașă elegantă cu adidașii de sală. Este exclus și nu încercați niciodată asta.

De asemenea, dacă purtatul unei cămăși vi se pare mult prea formal și nu sunteți în largul vostru puteți desface doi nasturi și neapărat trebuie să suflecați mânecile. Outfitul va fi transformat din unul formal în unul relaxat.

Cum se poartă cămășile causal. Sfatul specialistului

Unul dintre sfaturile des întâlnite este acela să purtați cămașă albă cu jeans de culoare închisă și adiddași albi. Cu o astfel de apariție nu veți da greș.

Mânecile cămășii trebuie să fie suflecate și naturii descheiați, iar așa cum am spus mai sus, și-n această combinație mi uteți da greș. În cazul în care este mai răcoare, puteți purta un blazer pe deasupra. Dacă sunteți stilul fancy, purtați o cravată skinny.

„Sezonul răcoros nu a trecuti și trebuie să vă îmbrăcați încă adecvat. Știm că iarna trebuie să purtați îmbrăcăminte în mai multe “straturi”, așa că purtați cămașa ca “strat” de bază.

Câți nasturi se deschid la cămașă

Adăugați și un palton, dacă este foarte frig afară. Dacă sunteți un pic mai aventuros, combinați o cămașă albă cu o pereche de blugi negri și o cravată în negru și roșu. Pe deasupra poartați un cardigan negru, foarte gros.

Purtați o cămașă neagră, în club. Este una dintre cele mai apreciate.  Negrul face să păreți mai slab și vă va pune în evidență trăsăturile feței. Puteți să o purtați cu jeansi, pentru un look mai casual.

Dacă sunteți genul care poartă tricouri indiferent că mergeți la serviciu, în club sau ieși cu prietenii în oraș, este momentul să faceți o schimbare! Puteți purta cămășile într-o grămadă de combinații și veți fi remarcat!. Țineți cont de sfaturile prezentate mai sus și cu siguranță veți face o impresie celor din jur. ”, explică specialistul în domeniul vestimentar.

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.