Catrinel Menghia, ravisantă într-o rochie cu paiete. Cum și-a făcut apariția actrița la Cannes 2024, la 2 luni de când a născut: “Divină, pur și simplu!”

Fotomodelul a întors toate privirile!

Catrinel Menghia, cunoscută și sub numele de Catrinel Marlon, este, fără doar și poate, una dintre cele mai frumoase femei pe care țara noastră le-a dat. Fotomodelul este și anul acesta ambasadorul brandului Chopard, așa că a fost prezent la Festivalul de Film de la Cannes. Românca a întors toate privirile datorită rochiei cu paiete pe care a purtat-o. Iată cum a arătat ținuta vedetei!

Catrinel Menghia a facut furori cu rochia sa la Cannes 2024

În vârstă de 38 de ani, Catrinel Menghia nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Este, fără îndoială, una dintre cele mai frumoase femei din România și nu numai.

De curând, fotomodelul, ambasador al brandului Chopard, a pășit pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Cannes 2024 și a făcut senzație. Iar asta cu toate că a născut în urmă cu doar două luni de zile.

Cum arată ținuta pe care a ales-o fotomodelul

Catrinel Menghia a purtat o rochie lungă, de culoare marsala, cu paiete, care i-a lăsat un umăr dezgolit. Aceasta a ales brandul Gaurav Gupta pentru a se îmbrăca la celebrul eveniment de la Cannes și a arătat superb.

Românca a întors toate privirile cu ținuta ei, dar cu coafura sa și cerceii superbi, în formă de fluture. În picioare, vedeta a pus o pereche de sandale elegante, negre.

Te-ar mai putea interesa și Catrinel Menghia s-a filmat pe patul de spital. Ce a pățit una dintre cele mai frumoase românce, nimeni nu se aștepta să o vadă așa!

”Ești atât de naturală”

Totodată, Catrinel Menghia a optat pentru un make-up  care i-a pus în evidență ochii și trăsăturile perfecte ale chipului său.

După eveniment, superba actriță a distribuit câteva imagini și pe contul ei personal de Instagram, iar internauții au apreciat în număr mare postarea vedetei.

”Ești perfectă!

Arăți uimitor!

Cea mai frumoasă femeie! Ești atât de naturală!

Divină! Pur și simplu, Cat!

Talentată și frumoasă.”, sunt doar câteva dintre comentariile scrise de fanii lui Catrinel Menghia în mediul online.

Te-ar mai putea interesa și Cine este și cum arată iubitul lui Catrinel Menghia. Sunt împreună de 12 ani și urmează să devină părinți pentru a doua oară FOTO!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Războiul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ia amploare
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *