Ce a anunțat Theo Rose, după ce s-a aflat că este însărcinată. Mesajul important transmis fanilor

Cum a reacționat mama lui Theo Rose când a aflat că va fi bunică
Ce a anunțat Theo Rose, după ce s-a aflat că este însărcinată. Mesajul important transmis fanilor

Theo Rose traversează una dintre cele mai frumoase perioade! Celebra artistă este însărcinată. Ea și iubitul ei, Anghel Damian, vor deveni părinți pentru prima dată în vara anului 2023. După ce s-a aflat acest lucru, Theo Rose a ținut să facă un anunț pe rețelele de socializare.

 Ce a anunțat Theo Rose, după ce s-a aflat că este însărcinată

Dacă inițial apăruse în presă informația cu Theo Rose va renunța la concerte din cauza problemelor cu care s-ar confrunta în sarcină, artista a anunțat că nu e așa. Theo Rose și Boier Bibescu au anunțat că nu se anulează niciun concert, iar cântăreața va continua să-și încânte fanii cu vocea sa.

“Theo Rose își va susține toate evenimentele anunțate”, este mesajul publicat de Boier Bibescu, redistribuit apoi de către Theo Rose.

Cum a reacționat mama lui Theo Rose când a aflat că va fi bunică

Mama lui Theo Rose este în culmea fericirii de când a aflat că va fi bunică. De când artista i-a spus ce urmează, se gândește la pensionare pentru a o putea ajuta pe Theo cu bebelușul. De asemenea, potrivit ei, artista iubește foarte mult copiii și a și botezat câțiva copilași. Iată că acum este însărcinată și va deveni și ea mamă. Întreaga sa familie este foarte fericită.

”Sar în sus! Ce să fac? Sunt un om fericit, un părinte care asta așteaptă de la o vreme. Mă gândesc la pensionare acum că trebuie să stau cu bebelușul dacă vine. Să fie sănătoși și să ne bucure viața. Că asta așteptăm, asta e împlinirea noastră! Ne-a anunțat de puțin timp! De o săptămână, două. Au venit în vizită (…) și au zis că au o veste bună. Ne-am bucurat! Noi suntem o familie mai mare și ne-am bucurat cu toții. Theo a fost asumată din prima. A zis dacă pică, asta e…Nici nu se pune problema! Ea iubește foarte mult copiii. A botezat câțiva copilași. Sunt foarte fericiți! Trăiește ceva frumos!”, a declarat mama lui Theo Rose, Nina Diaconu.

Cât despre iubitul lui Theo Rose, mama artistei a declarat că acum este deja ca și fiul lor. Consideră că este un băiat deștept, frumos și responsabil.

Theo Rose

La fel de încântat este și tatăl lui Theo Rose, care a declarat că este foarte fericit de când a aflat că va fi bunic. Ioan Diaconu a declarat că familia a fost anunțată prima dată deoarece nu și-au dorit să afle de prin ziare. De asemenea, tatăl artistei a sfătuit-o să meargă mai des pe acasă pentru a se odihni.

„Theo, cea mai mică fată a noastră, e cea care ne-a făcut marea bucurie! Voi fi cel mai fericit bunic din lume. Noi, aici, la țară, suntem mai conservatori. Așa că nu ne-am fi dorit să aflăm de prin ziare marea veste. Theo, draga de ea, a știut asta, și a preferat să ne anunțe printre primii. Nici nu vă puteți închipui ce bucurie ne-a făcut!”, a spus Ioan Diaconu pentru playtech.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Teama pe care o are Teo Trandafir chiar si dupa 30 de ani televiziune
9.5 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *