Ce a apărut pe internet după ce Andra Măruță a cântat imnul național. Românii nu s-au putut abține

Soția lui Cătălin Măruță a fost acuzată de fani că a cântat greșit imnul național.
Ce a apărut pe internet după ce Andra Măruță a cântat imnul național. Românii nu s-au putut abține

Marți seară, 21 noiembrie, s-a disputat meciul dintre România și Elveția, pe Arena Națională, care s-a încheiat cu victoria tricolorilor, scor 1-0, după golul marcat de către Denis Alibec, în minutul 50. Andra Măruță a fost cea care a deschis seară cu intonarea imnului Deșteaptă-te, române! Din păcate, fanii au ajuns să o critice la final. Iată de ce!

Andra Măruță, criticată dur că a uitat versurile Imnului Național

Înaintea meciului România-Elveția, disputat pe Arena Națională, Andra a fost cea care cântat live pe stadionul național imnul României. Aflată pe podium în fața a peste 50.000 de oameni, solista s-a ajutat de o tabletă, care avea afișate versurile imnului. Din când în când, Andra mai arunca o privire, pentru ca nu cumva să se încurce.

La final, interpretarea a fost una impresionantă, dar tot s-au găsit cârcotași care să îi aducă artistei comentarii negative despre intonarea imnului național.

Citește și: Cum a apărut Andra pe stadion, înainte de meciul România-Elveția. Artista va cânta imnul național, fanii sunt în extaz: “Felicitări și succes!”

Ce i-au transmis unii internauți

După ce a interpretat Imnul Național, Andra a scris un mesaj pe conturile sale de socializare.

„Cântarea imnului României pe un stadion cu peste 50.000 de suporteri este o onoare imensă! Am fost o parte din cea mai puternică voce a serii, iar sentimentul de a striga împreună ‘Hai România’ este absolut extraordinar! Bucuria de a cânta imnul României alături de cei mai adevărați suporteri este pur și simplu de neegalat! Împreună formăm cea mai puternică voce de susținere a echipei noastre”, a scris soția lui Cătălin Măruță, pe Instagram.

„Superb! Ești incredibilă”, „Vocea care reprezintă întreaga țară! Totul la superlativ, așa cum faci de fiecare dată. Mândrii de tine cu toții”, „Doamne, ce voce! Mi-au dat lacrimile. Câte emoții când aud imnul României”, „Inegalabilă a fost interpretarea ta”, i-au scris unii fani după prestația de pe Arena Națională.

sursa foto: instagram Andra

Citește și: Cătălin Măruță nu și-ar da seama că este chiar soția lui! Cum se îmbrăca Andra în tinerețe, imaginile vorbesc de la sine

Deși a primit felicitări pentru interpretarea sa, au existat și câțiva internauți, care au găsit ceva de comentat la adresa ei.

„Se vede că te-a șlefuit Costi Ioniță, astfel nu ai fi stâlcit imnul zicând „croiește-ți altă soartă”, a comentat un internaut.

„Am cântat varianta oficială! Te invit să cauți imnul pentru a te convinge! Apoi poți reveni cu scuze, dacă nu e prea mult”, a răspuns și solista.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
4 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *