Ce a apărut pe internet după despărțirea Emiliei Ghinescu de iubit. Imaginea care spune totul, nimeni nu se aștepta

Fanii au fost surprinși să o vadă astfel

În urmă cu o zi, Emilia Ghinescu a confirmat că s-a despărțit de iubitul său, cel alături de care și-a petrecut ultimii 13 ani din viață și a adus pe lume o fetiță, care acum are 7 ani. Artista a precizat că nu își dorește să dezvăluie prea multe detalii despre motivele ce au dus la separare, însă a menționat că despărțirea oficială a avut loc în urmă cu aproximativ o lună. În încercarea de a-și reveni, cântăreața pare că se bucură de timp prețios alături de cineva drag. Imaginile de pe Instagram stau dovadă că vedeta nu este singură în această perioadă.

Ce face Emilia Ghinescu, după anunțul despărțirii

Emilia Ghinescu și iubitul său au decis să se despartă după 13 ani de relație. Vedeta a ales să fie discretă cu privire la separarea de tatăl fiicei sale în vârstă de 7 ani și să își vadă de activitățile zilnice. De curând, pe Instagram, Emilia Ghinescu a postat un scurt videoclip în care surprinde priveliștea de la malul mării. Artista se bucură de relaxare pe litoral, dar nu singură, ci alături de fiica sa cea mare, Erika, de care este foarte mândră.

Artista are o relație specială cu toți copii săi, pentru că mai are și un fiu matur, și declara, în urmă cu ceva timp, că și-a dorit ca aceștia să o privească asemenea unei prietene. Emilia se poate lăuda cu o relație foarte apropiată cu copii săi, atât cu cei mari, cât și cu cea mică, ce se bucură de toată atenția ei, având în vedere că trebuie să o pregătească pentru viață.

Ce a dus la separarea celor doi, după 13 ani de relație

Despărțirea s-a produs în urmă cu aproape o lună, iar cei doi deja locuiesc separat. Sebastian, fostul iubit al artistei, s-ar fi mutat în București, în timp ce Emilia Ghinescu a rămas în casa din Pitești, locuința în care a stat cu partenerul și copii înainte ca acesta să plece. Artista a subliniat că și ea, dar și fostul său partener, știu ce a condus la separare și își doresc să aibă o relație bună, de dragul fiicei pe care o au împreună.

„Da, ne-am despărțit. E o perioadă puțin mai grea pentru amândoi, am vrut să luăm o perioadă de pauză să vedem ce se întâmplă și cred că e un lucru care ne privește personal pe mine și pe el. Nu vreau să vorbesc despre motive, cred că are mai puțină importanță, sunt un om care nu își spală rufele în public”, a declarat Emilia Ghinescu pentru spynews.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce se va întâmpla când Regele Charles moare. Totul despre operațiunea Podul Menai, ce presupune acest cod
4 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *