Ce a descoperit Andreea Ibacka despre ea pe Tik Tok: „Nu mi se pare corect. Chiar vă rog să dați report” VIDEO EXCLUSIV

Andreea Ibacka: „Mi se pare foarte distractiv acest subiect”

Andreea Ibacka este o prezență constantă în social media, cu aproape 600.000 de abonați pe Instagram și 750.000 pe Facebook, însă până în momentul de față nu a fost atrasă de noua platformă, Tik Tok. Chiar dacă personal nu a postat, Andreea Ibacka a mărturisit în exclusivitate pentru EGO.ro că s-a trezit cu mai multe conturi cu numele ei, unele dintre ele cu un număr impresionant de urmăritori.

Denisa Macovei

Soția lui Cabral s-a trezit că este extrem de virală pe Tik Tok după ce o agenție de publicitate a contactat-o în vederea unei colaborări, fiind impresionați de numărul mare de vizualizări pe care îl are pe această platformă. Acest lucru a amuzat-o, dar a și speriat-o pe Andreea Ibacka, deoarece niciunul dintre conturile care se regăsesc pe Tik Tok nu semnalează faptul că nu este ea în spatele postărilor, ci un admirator.

„Mi se pare foarte distractiv acest subiect. Sunt mai multe conturi cu numele meu și nu sunt prezentate ca și fan page, adică se prezintă ca și mine în persoană. Zilele trecute am primit o propunere de la o agenție publicitară cu care colaborez frecvent, o propunere de campanie. Îmi spuneau că avem cutare livrabile, atâtea video, dar le spuneam că întâi să mai fac și eu niște content pe Tik Tok și după aceea să trecem și la postări sponsorizate. Mie nu mi se pare corect. Știi cum e, contentul cu care trebuie să vii în primul rând trebuie să fie nonbrand-ing până când începi să și monetizezi. Așa că le-am spus că nu prea sunt prezentă pe această platformă. Ei mi-au spus că nu, că de fapt clientul este chiar ok cu cifrele pe care le fac. Eram contrariată de cifre și mi-a dat link-ul cu unul dintre cele mai populare conturi. Avea clipuri, colaje cu pozele mele, chiar și cu 1,2 milioane de viziualizări”, ne-a povestit Andreea, ținând să precizeze că în clipa de față nu are niciun cont personal și că va anunța atunci când va intra pe această platformă.

„Nu e al meu. Nu sunt pe Tik Tok pentru că sunt prea bătrână pentru Tik Tok, dar o să fiu. Îmi propun. De câteva luni zic că îmi fac curaj, dar serios, o să se întâmple anul acesta. Conturile care au apărut nu sunt ale mele, sunt niște conturi false. Dacă puteți să dați report, chiar vă rog să faceți asta”.

Andreea Ibacka s-a trezit cu conturi false pe Tik Tok, dar care i-au adus contracte publicitare
Andreea Ibacka s-a trezit cu conturi false pe Tik Tok, dar care i-au adus contracte publicitare

„Eu sunt mai de modă veche”

Chiar dacă este conștientă de faptul că intenția celor care fac aceste postări și colaje cu ea și familia ei nu este una rea, Andreea Ibacka nu vrea să-și mintă publicul, mai ales că de-a lungul timpului a preferat să se ocupe ea de conturile ei din social media și să răspundă personal la mesaje, nu să delege pe cineva care să o facă în numele ei.

„Sigur că apreciez că cineva muncește să facă acele colaje din sentimente frumoase, bănuiesc, față de mine, dar mi-ar plăcea să semnaleze faptul că este un cont de fan, cum ar fi, și nu contul meu personal. Să nu se creeze confuzii. Pentru că mi-a fost trimis acest profil am vizionat și eu și am văzut că din fața mea se transforma într-o altă poză cu fața lui Namiko. Era foarte drăguță tranziția. Dar nu, nu este al meu”, a mai declarat soția lui Cabral pentru EGO.ro, completând însă că până în clipa de față nu s-a regăsit cu genul de conținut care este difuzat pe Tik Tok. „Eu sunt mai de modă veche. Într-adevăr am înțeles că Facebook-ul a rămas pentru vârsta a treia, dar eu mai departe de Instagram nu am reușit să mă mobilizez deocamdată, să trec”.

Andreea Ibacka s-a numărat printre vedetele care au fost prezente recent la un eveniment de deschidere a unui restaurant din norul Capitalei. Patronul localului, Ensar Duman, a promis că toate încasările pe care le va avea restaurantul până pe 27 februarie vor fi donate către familiile victimelor cutremurelor din Turcia.

“Le mulțumim tuturor celor care au fost alături de restaurantul Duman Herăstrău și Asociația Ensar Duman, în această acțiune comună, de sensibilizare a opiniei publice. Vă îndemn să veniți la Duman Herăstrău, în aceste patru zile și să mâncați. Prin alegerea voastră, veți ajuta victimele cutremurului din Turcia. Adică pe acei oameni din Turcia care și-au pierdut casele, rostul și scopul în viață”, spune Ensar Duman.

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *