Ce a dezvăluit Alexandra Stan despre relația cu fostbalistul George Pușcaș. Artista și-a dorit ca fanii să afle chiar de la ea, acum e totul clar

Alexandra Stan și atacantul naționalei, George Pușcaș, au fost surprinși în vacanță în Grecia și toată lumea a spus că cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. După ce ș-au afișat împreună, cântăreața rupe tăcerea în legătura cu relația pe care o are cu fotbalistul formației Genoa. Ce a dezvăuit artista.

Ce spune Alexandra Stan despre relația cu George Pușcaș

George Pușcaș are 34 de meciuri în tricoul naționalei României, pentru care a marcat zece goluri. Atacantul va juca în noul sezon în Serie A, cu echipa Genoa, cu care mai are contract până în 2026, acesta fiind cotat la 2,5 milioane de euro.

Dar se pare că George Pușcaș a dat lovitura și pe plan perspnal, după ce a fost surprins alături de Alexandra Stan (33 ani). Cei doi s-au afișat pentru prima dată împreună la lansarea unei clinici de înfrumusețare din lanțul pe care forbalistul o deține. Mai mult, artista s-a pozat pe Instagram în tricoul cu numărul 9 al lui George Pușcaș de la naționala României.

La sfârșitul lunii iunie, cei doi s-au afișat împreună și în vacanță în insula Mykonos, una dintre cele mai căutate locații de lux din Europa. Aceștia nu au confirmat dacă formează un cuplu, însă acum, Alexandra Stan a pus punct speculațiilor.

Dacă mergi într-o vacanță cu niște oameni și sunt mai mulți oameni la o masă, nu înseamnă că ești cu unul din oamenii ăia. Voi mă cunoașteți pe mine, eu sunt foarte sinceră. Dacă eu aveam o relație, eu eram prima care ieșea în față și ziceam”, a declarat Alexandra Stan, la Antena Stars.

Alexandra Stan, despre sufletul ei pereche

Alexandra Stan a vorbit de curând despre viața sa personală și a spus că are în plan să își întemeieze o familie după vârsta de 35 de ani, pentru că până atunci vrea să se ocupe mai mult de cariera ei.

Cântăreața are un trecut romantic tumultos. Ea a avut o relație cu fostul ei impresar, Marcel Prodan, dar s-a încheiat foarte urât. În urmă cu zece ani, Alexandra Stan a fost bătută de acesta până a ajuns la spital, după ce și-a cerut banii pentru mai multe concerte,

După alte relații pasagere, în 2021, artista s-a căsătorit cu Emanuel Necatu, insă a divorțat după doar câteva luni și a recunoscut că s-a grăbit când a mers la altar și că ar fi trebuit să mai aștepte să-l cunoască suficient de bine pe partenerul său.

Noi am confundat lucrurile. Eu îmi doream să îmi fac o familie. Credeam că dacă găsesc un bărbat și mă mărit și am stabilitate, aveam echilibrul ăla în interior. Eu cu mine trebuie să lucrez să fiu ok și echilibrată și emoțional, financiar, psihic”, spunea Alexandra Stan despre divorț.

După mariajul eșuat, artista a fost mai discretă în ceea ce privește viața ei personală și greu s-a mai afișat cu vreun bărbat în public sau pe rețelele de socializare. Dar a recunoscut că a rămas cu gândul la un băiat pe care l-a cunoscut anul trecut de ziua ei, la Tel Aviv, și despre care spune că este sufletul ei pereche. Acesta are 22 de ani, e fotomodel și locuiește în Berlin. Deși au sentimente unul pentru celălall nu formează un cuplu, iar Alexandra Stan a dezvăluit că a făcut chiar și o piesă pentru el.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce educație își dorește Amalia Enache să-i ofere fiicei sale
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *