Ce a dezvăluit Bianca Drăgușanu despre Dana Budeanu. A spus asta fără nicio reținere. Fanii vor fi uimiți

Bianca Drăgușanu, mai sinceră ca niciodată. Ce spune despre creatoarea de modă Dana Budeanu.

De unii blamată, de alții apreciată, Bianca Drăgușanu rămâne una dintre vedetele cu cea mai mare ”priză” la public din showbiz-ul românesc. Deși este considerată de mulți un personaj controversat, blondina a spus de multe ori că vrea ca oamenii să o cunoască așa cum este ea, cu toate calitățile și defectele sale. De aceea, de multe ori a deranjat atunci când și-a exprimat public punctul de vedere față de anumite situații sau persoane. De curând, ea a făcut câteva declarații cu privire la două dintre cele mai apreciate și cunoscute femei din România: Dana Budeanu și Andreea Marin. Iată ce a dezvăluit Bianca Drăgușanu despre cele două dive.

Ce a dezvăluit Bianca Drăgușanu despre Dana Budeanu

Bianca Drăgușanu este cunoscută pentru modul tranșant de a-și spune părerea despre anumite lucruri, situații sau persoane din showbiz-ul românesc. Ea a mărturisit că se consideră un om sincer și real și că nu și-a dorit niciodată să copieze pe cineva.

Într-un interviu acordat recent publicației Playtech.ro, diva a făcut câteva dezvăluiri interesante cu privire la două dintre numele de femei cu greutate din peisajul monden românesc: Dana Budeanu și Andreea Marin.

Bianca Drăgușanu a mărturisit că este un fan al cunoscutei creatoare de modă. Și nu neapărat prin prisma activității ei profesionale, ci mai ales datorită modului în care Dana Budeanu a reușit să își construiască un nume în România.

„Da, o apreciez, sunt fana ei! Este o femeie foarte asumată, foarte frumoasă, o femeie care a construit de-a lungul timpului un brand, numele ei este un brand. E foarte corectă, deșteaptă, foarte civilizată, spune lucrurilor pe lume. Foarte multă lume încearcă să o imite, dar nu există să o imiți pe Dana Budeanu. Este una singură și așa va rămâne”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru Paytech.ro.

Dana Budeanu
Dana Budeanu

Declarații surprinzătoare ale Biancăi Drăgușanu despre Andreea Marin

Însă cu toate acestea, blondina preferă să își trăiască viața după propriile reguli și nu își dorește să ”copieze” pe nimeni. Ea a mărturisit, de asemenea, că nu ar putea niciodată să fie precum Andreea Marin, cu toate că o apreciază foarte mult pe fosta prezentatoare TV.

„Eu nu îmi doresc vreodată în viața mea să fiu Andreea Marin, cu toate că îmi place foarte mult, îmi place tonul vocii ei, atitudinea ei, este o femeie curată, transparentă. Întotdeauna mi-am dorit să mă pot auto corecta, întotdeauna mi-am dorit să fiu Bianca Drăgușanu. Nu mi-am dorit să copiez pe nimeni. Eu admir oamenii care își pot controla temperamentul”, a mai mărturisit diva.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câte diplome are Ramona Olaru, de fapt
7 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *