Ce a făcut Diana Dumitrescu, când a găsit în telefonul soțului mesaje compromițătoare. Reacția incredibilă a artistei

Diana Dumitrescu: „L-am și urmărit, am locația lui”

Scris de: Daoud Andra

18 Nov. 2022

Diana Dumitrescu formează, de câțiva ani, un cuplu cu Alin Boroi. Cei doi s-au căsătorit în 2018, iar un an mai târziu au devenit părinți. Relația lor nu a fost însă ferită de momente tensionate. Recent, actrița a recunoscut că este foarte geloasă și că i-a verificat, la un moment dat, telefonul soțului ei. Cum a reacționat când a găsit mesaje compromițătoare.

Ce a făcut Diana Dumitrescu, când a descoperit mesaje nepotrivite în telefonul soțului

Diana Dumitrescu a dispărut, de câțiva ani, din lumina reflectoarelor și se dedică 100% familie. Actrița și-a găsit fericirea alături de Alin Boroi, iar în urmă cu trei ani au devenit părinții unui băiețel. Chiar dacă pare că relația lor este una perfectă, actrița recunoaște că au existat și momente tensionate, la fel ca în orice cuplu.

Invitată recent la emisiunea online „Detectorul de minciuni”, actrița a dezvăluit că este extrem de geloasă. Actrița a recunoscut că, înainte să devină mamă, și-a urmărit soțul cu ajutorul unei aplicații și chiar îi verifica periodic telefonul. Se spune că atunci când cauți dovezi, inevitabil găsești, iar actrița a dat peste niște mesaje compromițătoare.

„Sunt foarte geloasă. De un an nu îi mai verific telefonul. La începutul relației o făceam frecvent. Îmi place că are un cont profund. Am contul lui de acces și el pe al meu. Nu îi mai verific telefonul cam de când a apărut Carol în peisaj. Lucrurile s-au schimbat foarte mult de când a apărut copilul. (…) Soțul meu nu este persoană publică, nu are Instagram și Facebook.

Pe Whatsapp am găsit niște chestii. Ce e important din punctul meu de vedere e ca tu ca femeie să știi ce vrei cu adevărat. Îl vrei lângă tine, îl ții, nu îl vrei, dispare la un moment dat, mai devreme sau mai târziu. Dacă ești foarte conștientă de ce simți, poate să vină x-uleasca, zdrențuleasca, portăreasa, că nu contează.”, a mărturisit actrița.

Ce a facut Diana Dumitrescu cand a gasit in telefonul sotului mesaje compromitatoare
Diana Dumitrescu și soțul ei, în timpul unei vacanțe

„Am mai primit mesaje pe Instagram”

Diana Dumitrescu are un număr mare de admiratori, încă din perioada în care juca în telenovele românești. Actrița a recunoscut că, din când în când, mai primește mesaje cu tentă sexuală pe Instagram. Le arată soțului, iar el uneori se enervează, alteori se amuză împreună de conținutul acestora.

„L-am și urmărit, am locația lui. De când a apărut Carol, nu am mai deschis, decât o singură dată când m-a rugat el să îi găsesc telefonul. Nu l-am surprins niciodată să îmi verifice telefonul, dar nu este exclus. Eu îi mai dau la un moment dat și îl găsesc prin mesaje, se uită, dar nu mă deranja pentru că nu am nimic de ascuns. Am mai primit mesaje pe Instagram care ori sunt agresive sexual și le dai block și cele în care te invită la cafea. Îi mai arăt lui Alin și începe și înjură, dar eu îi spun că nu răspund. E și el gelos. La pozele indecente râdem împreună. Sunt oameni cu buba la cap.”, a mai adăugat vedeta.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Jorge, decizie radicală după Survivor All Stars. Medicii nu au avut de ales
8.7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *