Ce a făcut public Iulia Vântur despre relația cu Salman Khan. Acum nu mai e niciun dubiu

Iulia Vântur a oferit detalii despre relația cu Salman Khan.

Iulia Vântur și Salman Khan trăiesc de mai mulți o frumoasă poveste de dragoste, în India, țara natală a faimosului actor de la Bollywood. De-a lungul timpului, în presa de scandal din România au apărut zvonuri despre despărțirea celor doi și cum fosta prezentatoare TV este extrem de discretă în declarații pe seama vieții personale, totul a rămas învelit în mister. Iulia Vântur a decis să facă lumină în privința acestor speculații și a dezvăluit într-un interviu detalii interesante despre relația sa cu actorul indian.

Ce a făcut public Iulia Vântur despre relația cu Salman Khan

Iulia Vântur, frumoasa moldoveancă născută în Iași, i-a pus inima pe jar lui Salman Khan, unult dintre cei mai iubiți actori de la Bollywood. Iar ea a fost cucerită de șarmul inegalabil al vedetei din India. Povestea lor de dragoste durează de mai bine de un deceniu, însă nu puține au fost momentele când gura lumii i-a dat ca și despărțiți.

Niciodată nu au fost confirmate aceste zvonuri de vreunul dintre ei și în ciuda tuturor afirmațiilor venite din partea unor cârcotași, cei doi au demonstrat că dragostea lor este un templu indestructibil.

Într-un interviu acordat revistei Viva!, Iulia Vântur a infirmat încă o dată informațiile apărute în presa de scandal potivit cărora cei doi s-ar fi despărțit.

„Misterul a dat mereu mai multă savoare dragostei. Nu m-am despărțit, nu m-am căsătorit, sunt constantă în iubire de atâția ani”, a declarat fosta prezentatoare de la PRO TV.

În vârstă de 42 de ani, Iulia Vântur afirmă că nu se gândește la casătorie, în ciuda presiunii sociale pe care recunoaște că o simte. În toți acești ani, de când trăiește în India, fosta prezentatoare TV spune că a învățat să nu mai ia în seamă criticile venite la adresa ei și să își trăiască viața așa cum simte.

„A fost un proces cu mine însămi, în urma căruia am realizat că opiniile, prejudecățile sau așteptările oamenilor în ceea ce mă privește nu sunt un indicator pentru calea pe care trebuie să o urmez și, în mod clar, nu trebuie să aibă putere de decizie în viața mea. Suntem singurii care ne putem decide viața. Noi înșine și Dumnezeu”, a povestit Iulia Vântur.

Iulia Vântur și Salman Khan
Iulia Vântur și Salman Khan

Își dorește foarte mult să devină mamă

Chiar dacă subiectul căsătoriei cu Salman Khan nu reprezintă o prioritate pentru ea, totuși Iulia Vântur a mărturisit că într-o zi și-ar dori să devină mamă și consideră că apariția unui copil în viața unui om este un dar divin.

„Așa am fost crescută, educată, ca majoritatea fetelor din lume. Am crescut auzind povești cu prinți. Respect instituția căsătoriei, însă știu că nu un document stabilește implicarea și intensitatea vieții mele sentimentale. Dacă mă gândesc bine, implicarea sentimentală și traiul zilnic efectiv au durat, în cazul ăsta, mult mai mult decât multe căsătorii despre care tot auzim.

Nu mă obosesc (întrebările despre căsătorie – n.r.). Da, mi-ar plăcea să devin mamă, însă un copil e un dar divin. Se va întâmpla atunci când va trebui să se întâmple… Eu primesc cu bucurie!”, a mai spus fosta prezentatoare TV.

9.5 8 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.