Ce a fost, de fapt, între Virgil Ianțu și Andreea Raicu. A dat în sfârșit cărțile pe față despre relația lor: “Lucrurile sunt clare”

Au avut sau nu o relaţie de iubire?

S-a speculat multă vreme că Virgil Ianțu și Andreea Raicu ar fi fost protagoniștii unei idile. Cei doi au fost colegi la începutul anilor 2000 și cert este că celebrul prezentator de televiziune a simpatizat-o foarte mult pe fosta iubită a lui Tudor Chirilă. Dar ce tip de dragoste ar fi purtat moderatorul pentru ea? Acum, Virgil Ianțu a dat cărţile pe față şi a recunoscut totul!

Virgil Ianțu, adevărul despre presupusa relație cu Andreea Raicu

Virgil Ianțu formează un cuplu cu Roxana de circa 20 de ani, iar din iubirea lor a rezultat o fetiță. De-a lungul timpului însă, s-a speculat că prezentatorul TV ar fi avut relații cu mai multe femei cunoscute în România, precum Andreea Raicu sau Iulia Vântur.

Cu prima dintre ele, moderatorul ar fi trăit o poveste de iubire la începutul anilor 2000, pe vremea când erau colegi la Prima TV. Invitat în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, Virgil Ianțu a vorbit despre aceste două presupuse idile.

”Sunt cuminte și discret cu viața mea intimă, în special cea legată de familie. Arăt doar cât trebuie să arăt și îmi face plăcere să ofer publicului, pentru că știu că are nevoie mai mult decât ceea ce se vede la televizor.

E firesc, iar legat de acele episoade apărute în presă, au fost amuzante, pentru că la primul episod, de exemplu, eu am avut o perioadă în care mă împrietenisem cu cei din Mondenii, filmasem un sezon împreună și puteam foarte bine să fiu cuplat și cu Bendeac.

Cu Iulia Vântur, cred că din acea seară ne-am mai văzut de două ori și atunci fusese o gală, din ce îmi amintesc. În ceea ce o privește pe Andreea Raicu lucrurile sunt clare și cam asta e. Sunt cuminte”, a declarat prezentatorul în cadrul emisiunii de la Kanal D.

Citește și Motivul pentru care Virgil Ianțu și Ștefan Bănică Jr au ajuns să nu își mai vorbească ani buni. Conflictul pe care l-au ascuns!

Virgil Iantu, despre presupusa relatie de iubire cu Andreea Raicu
Virgil Iantu, despre presupusa relatie de iubire cu Andreea Raicu

”Da, exista o chimie”

În continuare, Virgil Ianțu a spus mai multe lucruri despre fosta sa colegă, Andreea Raicu. Prezentatorul TV a avut numai cuvinte de admiraţie la adresa vedetei, însă a ținut să precizeze că între ei a existat doar o relație de colegialitate și prietenie.

”Este o bucurie să prezinți, să fii alături de ea pe scenă. Ea are încredere în mine, de fiecare dată când apărem împreună, toată lumea zicea că trebuie să facem emisiuni împreună.

Da, exista o chimie, eram un cuplu pe scenă, care dădea foarte bine, ne potriveam foarte bine, ne completam, ne susțineam și cred că atunci când un bărbat și o femeie apar pe scenă în calitate de prezentatori, cred că trebuie să transpară strălucirea amândurora și să existe un respect, dar și generozitate din partea partenerului.

Oamenii au nevoie să vadă ironia față de partener. Se folosește asta destul de des. O prezentare alături de Andreea Raicu era strălucitoare și pe mine mă onora.

Ne pregăteam împreună, iar astăzi ne vedem și ne susținem în tot ceea ce facem. Andreea Raicu este un partener și un prieten pe care te poți baza oricând”, a mai adăugat Virgil Ianțu în cadrul emisiunii prezentate de Denise Rifai.

Citește și Mesaj dur din puşcărie pentru Andreea Raicu. Fostul iubit s-a dezlănțuit la adresa vedetei: “Ești nemăritată, nu ai copii și asta spune totul”!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Decizia majoră luată de Dan Cruceru, după ce a prezentat primul sezon Survivor România
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
SCANDAL! Imagini ȘOC cu Iulia Albu au scăpat pe net. Sigur NU o recunoști, le...
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Babs, apariție răvășitoare pe un iaht din Dubai. Fosta iubită a lui Dorian Popa i-a...
Cea mai mare gafă pe care a făcut-o Andreea Esca în timp ce prezenta știrile:...
Cum a apărut îmbrăcată o actriță din Rusia la Cannes. Toată lumea vorbește despre rochia...
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au...
Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație:...
NU le RECUNOȘTI! Cum arătau divele din România acum 30 de ani! Transformare ȘOCANTĂ
5 zodii primesc o energie astrală demnă de a lumina un oraș întreg. Fiți pregătiți...
Este timpul ca toate zodiile să-și reevalueze viața: Predicții fără precedent pentru toate cele 12...
Pentru 5 zodii, visele de bogăție devin realitate
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce...
Anunțul special făcut de Andreea Berecleanu după 7 ani de căsătorie cu medicul Constantin Stan:...
"Aștept cu nerăbdare". Florin Piersic, noi declarații despre starea sa de sănătate. Dorinţa arzătoare a...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *