Ce a îndrăznit să spună Cristi Mitrea despre Ruby: “Visam asta de 30 de ani”. Ipostaza în care au apărut cei doi VIDEO EXCLUSIV

Și-a luat bătaie pe bune de la artistă

Cunoscutul luptător de MMA, Cristian Mitrea, și-a făcut debutul pe marile ecrane. Chiar dacă nu este protagonistul filmului ”Băieți Deștepți”, rolul său face cu siguranță deliciul publicului. Sportivul a mărturisit, în exclusivitate pentru EGO.ro, că a avut de pătimit, la propriu, pentru a-și îndeplini visul din copilărie, acela de a juca într-un film de acțiune.

Cristi Mitrea apare în filmul ”Băieți Deștepți”

Filmul ”Băieți Deștepți” este de acțiune, presărat și cu puțină comedie, iar apariția lui Cristian Mitrea se încadrează în ambele situații: ”Nu am văzut filmul până acum. Este o surpriză și pentru mine. Habar nu am cum m-am descurcat. Mi-a zis Tibi (nr. Tiberiu Ioana, producătorul filmului), dar știu că el le înflorește. El vorbește mult, dar nu este așa”, ne-a povestit luptătorul de MMA la premiera lungmetrajului.

Ipostază inedită cu Ruby

Pentru sportiv este prima dată când se află în această ipostază, însă mărturisește că a așteptat momentul mai bine de 30 de ani, fiind visul lui încă din copilărie, de când urmărea filmele de acțiune americane.

”A fost o experiență frumoasă. Este ceva nou, ceva ce de mic îți dorești. Adică eu, cel puțin, că sunt generația anilor ’80, noi am crescut cu filmele de acțiune și îți dai seama că visam de 30 de ani să mă bată Ruby într-un film. Este genial. A fost o ocazie drăguță. Îi mulțumesc lui Tibi, de fapt Ancuța m-a pus în legătură cu Tibi. Repet, este o chestie la care visează orice puști din generația mea. Să joace într-un film de acțiune”, a povestit Cristi Mitrea pentru EGO.ro.

”Am făcut vreo 10 duble la bătaia aia”

Chiar dacă personajul lui se bate în film și el nu este departe de acest gen de acțiuni, Cristi Mitrea a avut nevoie de indicațiile regizorale pentru a putea avea o scenă cu bătaie fără niciun fel de accidentare, mai ales că lupta o dădea cu Ruby, care nu are deloc experiență în acest domeniu. Nu s-a întâmplat asta, căci la filmări nu a lipsit elementul neprevăzut.

”Vrei să dau din casă? Am înțeles. M-am înțeles foarte bine cu Ruby. Am avut câteva indicații de pe margine, dar ne-a ieșit. Nici nu am filmat mult. Am făcut vreo 10 duble la bătaia aia”, a povestit amuzat Cristi Mitrea, completând că nu a dat cu pumnul în vreun dulap sau perete, însă și-a luat bătaie pe bune de la Ruby:

”Doar invers a fost. Eu am fost accidentat. Ruby mi-a dat cu feonul în cap pe bune. De vreo trei ori. I-am și zis să nu se abțină ca să iasă cât mai real. Mi-a dat frumos”.

”Am obosit probabil”

În ultima vreme, Cristian Mitrea a fost o prezență constantă în platoul emisiunii ”La Măruță”, unde a comentat evoluția concurenților de la ”Survivor România”. Pentru că, la rândul lui, nu este deloc străin de astfel de reality show-uri, devenind cunoscut prin prisma competiției ”Burlăcița”, iar cel mai recent ca și concurent la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”, și-a făcut un obicei să comenteze alături de prietenii lui din social media și nu numai evoluția concurenților de la diferite competiții. Asta îl face să nu-și mai dorească să mai facă parte, fizic, dintr-un astfel de format de televiziune.

”Unde să mă mai duc? La vreun reality show? La Love Island recunosc că nu m-am uitat până acum. Îmi vine să mor. Am pierdut. Am postat pe Facebook înainte să înceapă, am anunțat, dar am zis că o să comentez ca celelalte reality show-uri, dar de unde. Nu m-am uitat. Am obosit probabil. Am văzut un pic unul dintre concurenți și mi s-a luat. Am zis că nu mă mai uit. Nu sunt pe gustul meu”, a mai povestit amuzat Cristian Mitrea pentru EGO.ro.

 

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *