Ce a învățat-o Ozana Barabancea pe fiica ei despre viață și frumusețe. Așa se deosebește Gloria de alte fete de vârsta ei VIDEO EXCLUSIV

Gloria are alte interese, fără să se axeze pe mediul online

Ozana Barabancea este o mămică mândră, bucurându-se de doi copii, Gloria și Andrew. Fiica vedetei s-a transformat într-o tânără superbă, care se pregătește de următoarea etapă din viața ei, învățând din greu pentru BAC. Artista ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care a dezvăluit ce a învățat-o pe Gloria despre viață și frumusețe.

Ozana Barabancea, dezvăluiri despre fiica ei

Ozana Barabancea ne-a mărturisit ce sfaturi de frumusețe i-a oferit fiicei sale. Vedeta ne-a vorbit despre Gloria, explicând că tânăra are alte interese, fără să se axeze pe mediul online. Aceasta învață din greu și se pregătește de BAC, dar și de următoarea etapă din viața sa. Jurata de la “Te cunosc de undeva!” și-a lăudat fata, punctând că aceasta este o persoană care se face văzută oriunde, fără a depune efort:

“Puterea exemplului. În primul rând, igiena, căci înainte să fim frumoase trebuie să fim curate. Frumusețea ostentativă din timpurile actuale cred că este puțin agresivă. Cred că frumusețea trebuie să vină din interior. Dacă ai ceva de spus, cred că o să te faci auzită sau o să atragi atenția. Dar este un dezavantaj să faci acest lucru doar de dragul de a te băga în seamă. Ea nu are Facebook, nu are TikTok, este împotriva acestor rețele de socializare. Are, într-adevăr, Instagram. Studiază 10 ore pe zi, este muncitoare, pianistă, dă la Conservator, are BAC-ul, avem alte preocupări. Oricum, este o persoană WOW și oriunde apare se face văzută fără eforturi.”

“Eu am vrut să fac o meserie, nu am vrut să fiu vedetă”

Ozana Barabancea a punctat că statutul de vedetă a venit la pachet cu faptul că, prin prisma talentului său, a avut vizibilitate. Totuși, ea a mărturisit că nu și-a dorit să fie vedetă, ci doar să se bucure de marea ei pasiune, muzica. Cu toate acestea, bruneta se bucură pentru faptul că are ce să ofere publicului care o adoră:

“Nu insist pe frumusețea fizică. A văzut la mine, de altfel, tot ce înseamnă vedetismul impus sau întâmplător din viața mea. Eu am vrut să fac o meserie, nu am vrut să fiu vedetă, a venit la pachet. A venit la pachet, nu am făcut-o special, s-a nimerit, având probabil vizibilitatea adusă de o televiziune cu care colaborez, fiind în contact direct sau indirect cu publicul. Probabil asta aduce, de la sine, bune și rele. Sunt întotdeauna oameni mai deștepți sau mai talentați ca mine, nu sunt eu miezul. Îmi văd de pătrățica mea și văd că pot să ofer foarte multe. Atâta timp cât am ce să ofer, mă bucur că pot. Când nu o să mai am ce să ofer, discutăm altfel.”

Citește și Motivul pentru care Ozana Barabancea nu ar participa la America Express. „Nu te supăra, eu sunt prea doamnă” VIDEO EXCLUSIV

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *