Ce a pățit Andreea Bălan la filmările pentru America Express. “A fost foarte greu” VIDEO

Ce a pățit Andreea Bălan la filmările pentru America Express. “A fost foarte greu” VIDEO

Andreea Bălan a trăit experiența „America Express” la intensitate maximă. Vedeta a mărturisit că a fost singurul reality-show de acest gen la care a dorit să participe și asta pentru că este fascinată de țările pe care le-a vizitat. Însă de cum a călcat pe continentul american a avut parte de surprize. Iată ce i s-a întâmplat pe aeroport.

Ce a pățit Andreea Bălan la filmările pentru America Express

Formația Andre s-a reunit și a participat ca echipă la competiția ce a purtat-o pe „Drumul aurului” – America Express. Andreea Bălan și Andreea Antonescu s-au numărat printre cele nouă perechi ce au pornit pe drumul lung de 7.000 de kilometri prin țări precum Mexic, Guatemala și Columbia.

Andreea Bălan a vorbit, în exclusivitate pentru playtech.ro, despre experiența trăită peste Ocean. Ea a dezvăluit că de când a ajuns pe aeroportul din Mexico City a avut parte de surprize. Mai exact, artista a fost recunoscută de doi locuitori și oprită pentru fotografii și o scurtă discuție.

Andreea Bălan nu este străină de Mexic. Ea a participat acolo la un concurs de dans în urmă cu mai mulți ani.

„Eu știind spaniola foarte bine, cumva s-a legat, pentru că am mai fost în Mexic acum 15-17 ani la Bailando por un Sueno și mi-am dorit foarte mult să vin în Mexic, să mă reîntorc.


O singură situație a fost (dacă au reconoscut-o mexicanii – n.r.), în momentul în care am aterizat acolo, în Mexico City. Într-adevăr o fată și un băiat au venit la aeroport și mă știau de atunci, dar citiseră pe internet că am venit și eu, îl știau și pe Puya. Atât a fost, dar foarte frumos! Faptul că știau dansurile și și-au adus aminte de mine și de Petrișor de acum mulți ani, a fost așa emoționant! Ulterior, când mergeam în cursă nu s-a mai întâmplat. Au trecut foarte mulți ani.”, a declarat artista, potrivit sursei citate.

„Cel mai greu lucru acolo a fost să fiu departe de fete”

Cu toate că a fost o experiență de neuitat, Andreea Bălan nu ar mai repeta-o. Și nu din pricina probelor istovitoare prin care a trecut, ci pentru faptul că a stat atât de mult departe de fetițele sale. Dorul de ele a fost cel mai greu lucru de suportat din întreaga aventură.

„Mi-a fost foarte dor de ele, cred că acolo cel mai greu lucru acesta a fost: să fiu departe de ele. Au fost foarte emoționate. Am aterizat noaptea și eu am crezut că dorm. Abia așteptam să ajung acasă și pur și simplu să mă bag în pat lângă ele.

Dar erau treze, mă așteptau și au coborât scările în fugă, pur și simplu mi-au sărit în brațe, am izbucnit în lacrimi și tremuram așa de fericire! A fost foarte frumoasă revederea.”, a mai spus vedeta.

„În alt reality show nu aș merge niciodată”

Andreea Bălan a mai declarat că nu se pune problema să mai participe la un alt reality-show și că motivul pentru care a ales să meargă în „America Express” este pentru simplul fapt că are o conexiune aparte cu țările pe care le-a vizitat pe continentul american.

„Niciodată nu cred că o să mai stau atât de mult departe de ele. Acum am ales să plec, deoarece am considerat că ele fiind micuțe nu au noțiunea timpului. Ele nu știu ce înseamnă o săptămână sau o lună și pentru copiii foarte mici, timpul trece altfel, se joacă, uită, dar cu cât cresc, cu atât ei știu că mami a plecat o lună, două, trei și mi-am spus că nu o să mai fac.

Pot să fac asta doar acum când sunt mici. Mai târziu nu o să mai fac și nici nu am de ce. Acum am fost în forță și mental și fizic ca să pot să duc o astfel de experiență. În alt reality show nu aș merge niciodată. Este singurul reality show pe care l-am acceptat, pentru că mi-au plăcut țările în care am fost: Mexic, Guatemala și Columbia.”, a mai spus artista.

10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.