Ce a pățit George Buhnici, după „scandalul vergeturilor”. CNCD l-a sancționat

George Buhnici, amendat după afirmațiile de la Neveresea.
Ce a pățit George Buhnici, după „scandalul vergeturilor”. CNCD l-a sancționat

Amendă colosală pentru George Buhnici după ce vloggerul a făcut afirmații deplasate cu privire la femeile care au vergeturi și celulită și prezența acestora pe plajă. „Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi”, a fost una din declarațiile controversate ale lui Buhnici într-un interviu de la festivalul Neveresea, din iulie. Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) a analizat speța și a dispus sancțiuni pecuniare. Iată ce amendă a primit vedeta.

Ce a pățit George Buhnici, după „scandalul vergeturilor”

Geroge Buhnici a fost aspru ciritcat în mediul online, după declarațiile sale privind femeile care au vergeturi și celuluită. CNCD s-a sesizat în urma afirmațiilor jurnalistului și a decis să ia măsuri. Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării a stabilit că vloggerul trebuie să plătească pentru ceea ce a spus, iar amenda este cu adevărat usturătoare: 20.000 de lei.

”Afirmațiile făcute de George Daniel Buhnici la adresa femeilor în cadrul emisiunii TV „XNS”, în luna iulie a anului curent, emisiune ce a fost difuzată pe postul TV Antena 1, reprezintă faptă de discriminare și încalcă dreptul la demnitate umană, conform art. 2 alin. (1) și art. 15 din O.G. 137/2000, republicată.

S-a aplicat sancțiunea amenzii contravenționale în cuantum de 20.000 lei față de George Daniel Buhnici. Hotărâre adoptată cu unanimitate de voturi a celor prezenți (7 voturi)”, se arată în comunicatul CNDC.

Buhnici, în cadrul interviului: „Am norocul că am o soție care arată ca o minoră”

Aflat la mare, la festivalul Neveresea, George Buhnici a oferit un interviu în cadrul emisiunii XNS în care a vorbit despre femeile care merg la plajă și au celulită sau vergeturi. În plus, creatorul de vloguri a făcut și o afirmație cel puțin ciudată, spunând că are „norocul” să aibă lângă el o „soție care arată ca o minoră”.

“Am văzut și fete care nu arată bine și nu aș vrea să se interpreteze, dar suntem la festival și putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să și fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeți pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele și aș vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi.  Deci, dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje, cred că am fi toți mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală. (…) Eu am norocul că am o soție care arată ca o minoră. Asta e șansa vieții mele, jur. Uită-te la ea! Câţi ani îi dai?”, a spus George Buhnici la Antena Stars.

Cuvântul „minoră” pare un alint în cuplul George și Lorena Buhnici. Jurnalistul a mai folosit această expresie și în alte contexte. Spre exemplu, în 2020, pe contul lui de socializare, George Buhnici a postat o imagine alături de soția sa și mesajul: „Am corupt această minoră. Mă declar pierdut”

5.7 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.