Ce a pățit Mirela Vaida în aeroportul din Bergamo (Italia), la întoarcerea în țară. Vedeta a răbufnit pe internet, reacție explozivă

Vedeta a lipsit de la Acces Direct luni

Mirela Vaida a început săptămâna cu o situație total neașteptată și care i-a provocat o mulțime de nervi. Prezentatoarea Acces Direct nu a fost prezentă în platoul emisiunii luni din cauza unei experiențe neplăcute pe aeroportul din Bergamo. Vedeta a petrecut un weekend în Italia alături de soțul său.

Mirela Vaida, cu nervii întinși la maximum: „De ce nu ne dă nimeni nicio explicație”

Mirela Vaida avea zbor spre România în prima parte a zilei de luni, însă, fără nicio explicație, au fost mai bine de șapte ore de întârziere. Vedeta a postat mai multe mesaje pe rețelele de socializare în care și-a spus supărarea, menționându-le telespectatorilor că nu va fi prezentă luni la emisiunea Acces Direct.

”Dragă companie aeriană, câte ți-aș spune eu azi, dar păcat că e luni și nu vreau să îmi stric starea după ce am petrecut un weekend de poveste în Italia. Deja patru ore de întârziere pentru un a avion care trebuia să plece la 9:10 din Bergamo și care trebuia să ajungă la 12 și un pic în Italia.

Eu trebuie să ajung la 16 la emisiunea. Uite că nu pot. Nu știe nimeni de ce. Luni dimineață, când e soare și frumos afară stăm cu toții aici. De ce nu ne dă nimeni nicio explicație. Îți bați joc de oameni. Nu eu am ales. Este o companie pe care au ales-o cei care m-au chemat la Verona. Așteptăm niște explicații. Întârziere de 5 ore pentru o banală cursă de două ore”, a transmis Mirela Vaida pe rețelele de socializare.

Cea mai recentă postare a Mirelei Vaida este un update al situației. În total au fost peste șapte ore de întârziere, timp în care vedeta, soțul ei, dar și ceilalți oameni care aveau bilet pe acest zbor, au stat în aeroport, așteptând vești și explicații.

De ce Mirela Vaida nu își lasă copiii să se uite la emisiunea ei

Mirela Vaida a dezvăluit recent că cei trei copii ai săi nu se uită la emisiunea Acces Direct. Motivul? Ea le-a explicat micuților că emisiunea pe care o prezintă nu este una pentru copii. În consecință cei mici nu au voie să își urmărească mama la televizor.

„Copiii mei știu că mama lor apare la televizor, pentru că, atunci când vin acasă de la școală sau după amiezile, mai dau drumul la televizor, să vadă că sunt acolo. Nu se uită la emisiunea mea, pentru că nu este emisiune pentru copii. Și le-am spus că nu e pentru copii. Știu că mama lucrează la televizor, știu că, mă rog, colegii, vecinii mă cunosc, dar nu facem un caz din asta.(…) Generațiile s-au schimbat, nu mai funcționează pedeapsa și autoritatea. Merge vorba bună.”, a spus Mirela Vaida.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
1 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *