Ce a pățit Sensy, după cununia civilă: „Două zile nu m-am ridicat din pat”. Ce pregătiri face pentru căsătoria religioasă. EXCLUSIV

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” se pregătește de cununia religioasă. Va avea 350 de invitați.
Ce a pățit Sensy, după cununia civilă: „Două zile nu m-am ridicat din pat”. Ce pregătiri face pentru căsătoria religioasă. EXCLUSIV

Sensy și-a organizat, de curând, căsătoria civilă, petrecere cu 110 persoane. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!”, extrem de cunoscută în mediul online, ne-a făcut dezvăluiri, în exclusivitate pentru Ego.ro, despre evenimentul care i-a produs foarte multe emoții. Ea s-a luptat cu oboseala pentru ca toată lumea să își amintească petrecerea de pomină pe care a dat-o.

Sensy: „Mereu am crezut că nu am făcut suficient”

La fel ca orice mireasă, Sensy, aflată la evenimentul de promovare pentru o anumită terapie medicală non-invazivă cu radiofrecvență, ne-a spus că și-a dorit ca toată lumea să se simtă bine. Totuși, după cununia civilă, oboseala și-a spus cuvântul. Ea nu s-a putut ridica din pat timp de 2 zile și s-a luptat și cu probleme de stomac, ținând cont că nu a putut mânca mai nimic pe o perioadă mai lungă:

„Nu știu cum a fost, sinceră să fiu. Mă uit pe poze și pe videoclipuri, abia acum realizez cum a fost și cum s-au simțit oamenii pentru că eu nu știu cum a fost. Am fost zăpăcită. Eram prezentă, dar, în același timp, absentă. Când trăgea cineva de mine, când altcineva. Mai mereu mireasa nu era pe scenă. Două zile nu m-am ridicat din pat pentru că nu puteam să stau în picioare. Dermatită, probleme cu stomacul pentru că nu am mâncat nimic 2-3 zile…a fost frumos (râde)”.

A trecut pe la fiecare invitat de 3 ori

Tânăra nu a apucat să facă poze cu toți invitații, dar s-a asigurat că discută cu fiecare în parte pentru a vedea dacă atmosfera este una potrivită. Chiar dacă susține că există mirese care nu mai întâmpină lumea la intrare, Sensy a ținut cont de anumite tradiții:

„A fost foarte frumos din ce văd în poze și din ce îmi povestesc oamenii. Pentru mine a fost un chin. Simțeam că nu fac tot ce trebuie să fac. Mereu am crezut că nu am făcut suficient. Nu am făcut poze cu toată lumea, nu i-am prins pe toți. Am încercat să merg pe la fiecare de vreo 3 ori, să văd dacă se simt bine. Așa se face, deși am înțeles că nu se mai practică. Sunt mirese care nici nu trec pe la masă sau nici nu te întâmpină la intrare. Specific că nu a fost nuntă, ci cununie civilă”.

Sensy, dezvaluiri inedite despre cununia civila si o viitoare sarcina
Sensy a făcut recent cununia civilă

Urmează cununia religioasă

De asemenea, Sensy se pregătește și pentru cununia religioasă, unde o să participe 350 de persoane. La acest eveniment or să vină, în mare parte, familia și prietenii apropiați, căci fosta concurentă de la Kanal D și-a dorit două petreceri total opuse:

„110. Au fost 110, foarte apropiați. Nu au venit două persoane. Una m-a anunțat în seara respectivă și cealaltă nu m-a mai anunțat deloc. Dar nu o iau personal, nu mă supăr. Mi se pare că cei care au contat au venit. Nu știu cum o să rezist la nunta mare de 350 de persoane dacă la asta m-am stresat atât de tare. O să fie puțin haos. Să știi că la cea mare nu o să fie cu presă.

O să vină foarte puțini oameni din lumea mea, din lumea de online. O să fie numai prietenii apropiați și familia, atât din partea mea, cât și din partea lui. Nu o să mă împart atât de mult, nu o să trebuiască să fac mai nimic, poze și alte lucruri, căci o să fie mai offline. Nunta va fi pentru familie, în primul rând. Deși o să fie mai mare, o să fie mai intimă, oamenii din exterior nu o să aibă acces ”.

A luat numele soțului

De asemenea, Sensy și-a schimbat numele de familie, luând numele soțului:
„Da, astăzi am fost să schimb buletinul. Este o mare bătaie de cap. I-am luat numele. Sunt mai tradiționalistă, îmi place să avem același nume. Și când mergi pe undeva, mi se pare mult mai normal, îmi place normalitatea”.

Vrea un copil

Sensy își dorește să devină mămică, explicând că visează de mai mulți ani la un copilaș. Aceasta nu s-ar supăra dacă ar rămâne însărcinată înainte de cununia religioasă. Tânăra abia așteaptă să se bucure de un bebeluș, astfel că oricând este bine-venit:

„Mă gândesc de ani de zile la un copil. De la an la an instinctul matern mi se dezvoltă foarte tare și deja devin foarte sensibilă când trec copii pe lângă mine sau ies cu prietenii care au copii. Nu pot să zic că muncim sau că nu muncim. Este o chestie normală și firească, nu ne agităm într-un fel. Când va vrea Dumnezeu să vină, oricând este bine-venit. Toată lumea mă întreba dacă vreau după nunta cea mare.

Nu, poate să vină și acum, nu mă deranjează. Nu am nicio problemă. Dacă vrea să vină, oricând. Așa o să am motiv și să nu mă agit prea tare. Mireasa o să stea jos și o să doarmă la ora 10. (râde). Cel mai mare chin a fost cu ora. La 4 dimineața s-a terminat. La mine nu există, eu dorm la 10. Dacă o să fie bebe când o să fiu mireasă, atunci mireasa o să fie furată de somn. Voi avea motiv să plec de la nuntă”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
7 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *