Ce a pus Simona Halep în bradul de Crăciun. Imaginea a atras atenția tuturor

Ce tablou are Simona Halep pe perete, lângă bradul de Crăciun
Ce a pus Simona Halep în bradul de Crăciun. Imaginea a atras atenția tuturor

Simona Halep s-a întors din vacanță și a intrat în spiritul sărbătorilor de iarnă! Sportiva a publicat o imagine pe rețelele de socializare cu care a atras atenția oamenilor. Ce a pus Simona Halep în bradul de Crăciun? Și tabloul de lângă a intrat în atenția internauților.

Ce a pus Simona Halep în bradul de Crăciun

Simona Halep s-a întors recent din vacanța din Atena. A împodobit bradul și ulterior a publicat o fotografie cu el pe rețelele de socializare. Celebra sportivă a ales globuri și alte accesorii de culoare deschisă, iar luminile sunt cu nuanță de albastru. În vârful bradului a ales o stea care-ți atrage imediat atenția. Jos, lângă brad, Simona Halep a așezat două figurine cu Moș Crăciun, dar și un cerb.

Tabloul de lângă brad o arată pe Simona Halep singură. În urmă cu doar câteva luni sportiva a divorțat de Toni Iuruc. Cei doi au avut o căsnicie de aproximativ un an. Ulterior, la scurt timp după divorț, a fost acuzată de dopaj și a luptat pentru a-și dovedi nevinovăția.

Ce a pus Simona Halep în bradul de Crăciun
Ce a pus Simona Halep în bradul de Crăciun

Ce veste a primit Simona Halep recent

Cristian Jura, judecător român al Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, a dezvăluit că a fost identificată modalitatea prin care substanța Roxadustat a ajuns în organismul Simonei Halep. Ar fi vorba despre ingerarea unui supliment alimentar contaminat. Mai exact un produs care conține substanța interzisă fără ca aceasta să fie precizată pe eticheta produsului.

„Se pare că s-a identificat modalitatea prin care Roxadustatul a pătruns în organismul sportivei, și anume prin ingerarea unui supliment alimentar contaminat. Produsul contaminat este un produs care conține o substanță interzisă, fără ca aceasta să fie precizată pe eticheta produsului sau în informațiile accesibile printr-un demers rezonabil de căutare pe internet”, a declarat Cristian Jura.

Cristian Jura a mai precizat că suspendarea Simonei Halep poate fi acum redusă sau chiar anulată dacă vor fi întrunite cumulativ cele două condiții prevăzute de Codul Mondial Anti-Doping: să se stabilească foarte clar modul în care a pătruns substanța în organism (lucru deja stabilit) și lipsa intenției sportivului de a lua substanța interzisă pentru îmbunătățirea performanței sportive.

Simona Halep, vacanță în Atena

Simona Halep a fost într-o scurtă vacanță înainte de procesul privind acuzațiile de dopaj, care se va desfășura la tribunalul Sports Resolutions de la Londra. Simona Halep a plecat în Atena, fermecătoarea capitală a Greciei. Însă nu a mers singură, ci însoțită de buna sa prietenă, Georgiana Herda. Cele două se cunosc din clasa întâi.

Simona Halep a plecat din România, înaintea procesului de dopaj
Simona Halep a plecat din România, înaintea procesului de dopaj

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *