Ce a răspuns Cristina Șișcanu, când a fost întrebată despre ruptura de finii Gabriela Cristea și Tavi Clonda: „Ce s-a întâmplat depășește limitele imaginației”

Iată ce a spus Cristina Șișcanu despre ruptura de finii Gabriela Cristea și Tavi Clonda!

Cristina Șișcanu nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Este, fără îndoială, una dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete din România. Extrem de asumată, ea a vorbit, de curând, despre ruptura de finii Gabriela Cristea și Tavi Clonda. Iată ce a spus soția lui Mădălin Ionescu despre conflictul cu celebrul cuplu!

Cristina Șișcanu, despre ruptura de finii Gabriela Cristea și Tavi Clonda

Cristina Șișcanu este, fără doar și poate, una dintre cele mai asumate vedete din showbiz-ul autohton. Prin urmare, ea nu a avut nicio problemă să vorbească despre un presupus conflict pe care l-ar avea cu finii săi, Gabriela Cristea și Tavi Clonda.

Extrem de activă în mediul online, partenera de viață a lui Mădălin Ionescu a fost de foarte multe ori ironică la adresa anumitor personaje care i-ar copia conținutul din social media.

”Eu știu cine sunt și ce fac”

Vedeta nu a dat niciodată nume, dar fanii ei au presupus că se referă la finii Gabriela Cristea și Tavi Clonda. Într-un filmuleț postat de Cristina Șișcanu, intitulat ”Credeți că m-am oprit doar la o tigaie? S-au mai ”lipit” de mine niște lucruri utile în bucătărie”, Mădălin Ionescu a spus: ”Vezi că iar ți le copiază și după aia vor spune că te-ai luat după nu știu cine, vezi că mâine-poimâine își ia și ea, o tanti, vorbim despre o tanti.”

Imediat a urmat replica partenerei sale de viață. ”Nu mă interesează eu știu cine sunt și ce fac”, a spus Cristina Șișcanu. Ulterior, au urmat și comentariile fanilor: ”M-a distrat și faza cu își cumpără și tanti. Dar chiar mă întreb ce s-a putut întâmpla de ați ajuns în semenea situație cu cei doi…”.

”Ce s-a întâmplat depășește limitele imaginației”, a răspuns vedeta, fără a spune cu exactitate ce s-a întâmplat, de fapt, între ei.

Citește și Cristina Șișcanu, dezamăgită de vacanța în Austria. Soția lui Mădălin Ionescu le-a arătat fanilor condițiile din hotel: “Foarte scump!”!

Cristina Șișcanu, acuzată că, de fapt, ea o copiază pe Gabriela Cristea

Totuși, un internaut a acuzat-o pe soția lui Mădălin Ionescu că, de fapt, ea ar fi copiat-o pe Gabriela Cristea. Însă, Cristina Șișcanu i-a răspuns imediat utilizatorului.

”Nu mâine-poimâine își ia și ea. Invers. Ea (Gabriela Cristea) și-a luat oale alaltăieri (ce-i drept pentru mama soacră), iar azi vedem același gen de postare acum, aici. Deci treaba este destul de clară cu imitatul”, a comentat un internaut.

”Nu e clară deloc. Acum două săptâmâni mi-am luat eu oala transparentă. Ați ratat videoul? Și air fryer, și aparat pentru fondue, și răzătoare… mai multe pentru bucătărie… să păstrăm adevărul”, a explicat Cristina Șișcanu.

Citește și Cristina Șișcanu, desființată de fani pe internet. Mesajul care a scos-o din sărite pe soția lui Mădălin Ionescu!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Lidia Buble dădea autografe cu mult înainte de a visa să devină o artistă celebră
1.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *