Ce a răspuns Răzvan Simion, când a fost întrebat de nunta cu Daliana Răducan. Mărturisirea uimitoare

Răzvan Simion: „Veți vedea, veți afla”

Scris de: Daoud Andra

17 Nov. 2022

Răzvan Simion trăiește, de aproximativ doi ani, o poveste de dragoste cu Daliana Răducan. Cei doi au fost discreți cu privire la relația lor, însă lucrurile au devenit din ce în ce mai serioase și mulți s-au întrebat dacă urmează să își oficializeze relația, la un moment dat. Ce spune Răzvan despre o posibilă nuntă cu iubita lui.

Răzvan Simion a vorbit despre nunta cu Daliana Răducan

După ce a divorțat de mama copiilor lui, Răzvan Simion și-a refăcut viața alături de arhitecta Daliana Răducan. Cei doi sunt mai fericiți ca niciodată și multă lume s-a întrebat, inevitabil, dacă urmează să își ducă relația la un alt nivel. Prezent recent la o gală de decernare de premii în domeniul televiziunii, Răzvan a lămurit lucrurile cu privire la o posibilă nuntă.

Prezentatorul de la Neatza a fost întrebat dacă se gândește să se căsătorească pentru a doua oară. El a spus că în această perioadă atât el, cât și iubita lui, sunt foarte ocupați, însă dacă se vor hotărî să facă nunta, vor anunța.

„Iubita mea face foarte bine. Are proiecte care îi mănâncă foarte mult timp în amenajări interioare, acum a dezvoltat o platformă de Youtube. În rest, suntem mai bine ca niciodată. Ea este un suport pentru ceea ce fac eu în lumea asta, în media, cum sunt și eu un suport emoțional pentru ea pentru ce urmează să facă zilele astea. Veți vedea, veți afla dacă o să fie o nuntă între noi doi. Totul o să curgă într-un firesc pe care cu siguranță o să îl aflați și voi.”, a declarat Răzvan Simion pentru Click!

Ce a raspuns Razvan Simion cand a fost intrebat de nunta cu Daliana Raducan
Răzvan Simion și Daliana Răducan

Cum se înțeleg iubita și fiica lui Răzvan Simion

Daliana Răducan nu l-a cucerit numai pe Răzvan, ci și pe copiii acestuia. Ianca și Tudor au rămas în grija mamei lor după divorț, însă își vizitează des și tatăl. Fiica prezentatorului a împlinit recent 18 ani și se înțelege de minune cu noua parteneră a tatălui ei, după cum a dezvăluit chiar Răzvan.

„Cu Ianca, Daliana se înțelege foarte bine, sunt ca două surori, nu ca două prietene. Se confesează una alteia. E cum nu se poate mai bine.”, a spus prezentatorul, la Antena Stars.

De când formează un cuplu, Răzvan și Daliana au mers inclusiv în vacanțe în formulă de 4, adică împreună cu copiii prezentatorului. El a spus recent că are planuri și pentru Sărbători și că și-ar dori să plece în Germania, alături de iubita lui și de cei doi copii. În paralel, fosta soție a lui Răzvan Simion și-a refăcut și ea viața și s-a recăsătorit, în urmă cu ceva timp. Ea locuiește la Timișoara, alături de noul ei soț și de copii.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Victoria Răileanu a ales nume pentru fiica ei încă din primele zile de sarcină
4 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *