Ce a spus Dorian Popa când a fost întrebat de ce are dinții atât de albi. Răspunsul i-a luat prin surprindere pe mulți

Motivul pentru care Dorian Popa a ales să aibă dinții așa albi

Dorian Popa este recunoscut pentru excentricitățile sale, iar unul dintre aspectele pentru care a fost adesea criticat este cel legat de dantura sa. Nu mai este un secret pentru nimeni că vlogger-ul a ales să își pună fațete denatare, iar multe persoane au fost curioase de ce a ales să aibă dinții atât de albi. De curând, Dorina Popa le-a oferit un răspuns celor care s-au arătat nedumeriți de alegerea sa.

Ce a spus Dorian Popa când a fost întrebat de ce are dinții atât de albi

Dorian Popa este un vlogger de succes și unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România. Cu toate acestea, nu de puține ori s-a lovit de comentarii negative referitoare la unele decizii pe care le-a luat.

În urmă cu mai mulți ani, Dorian Popa a ales să își pună fațete dentare, dar zâmbetul său de Hollywood nu i-a impresionat pe toți. Multă lume l-a criticat pentru faptul că dinții săi sunt foarte albi și nu par naturali.

Dar așa cum ne-a obișnuit, artistul nu pleacă urechea la răutățile unora și continuă să își îndeplinească dorințele indiferent de câte critici i se aduc. De curând, vedeta a răspuns curiozității multora și a dezvăluit de ce a ales să aibă dinții atât de albi.

„Vorbeam cu Delia la un moment dat când m-a întrebat: Dar de ce ai dinții așa de albi? Și eu i-am spus: mă Delia, dar de ce trenning-ul atât de scump? Pentru că noi din asta ne hrănim fericirea, da? Unii oameni spun: bă, de ce trebuie să porți haine de 7000 pe tine? De ce? De ce? De ce? Pentru că în viață trebuie să fii fericit, să-ți hrănești copilul din tine. Și dacă al meu copil reacționează la o mașină mai scumpă, la o casă mai albă și la niște dinți din faianță, eu ce să-i spun?! Ai greșit adresa băiatul meu?!, a spus Dorian Popa.

Ce a spus Dorian Popa când a fost întrebat de ce are dinții atât de albi
Ce a spus Dorian Popa când a fost întrebat de ce are dinții atât de albi

Și-a făcut de curând un nou implant de păr

Dorian Popa este cunoscut pentru obsesia lui față de aspectul fizic. Își dorește mereu să arate impecabil și face tot ce este nevoie să se mențină într-o formă fizică de invidiat. Mai mult, atunci când este necesar apelează chiar și la intervențiile estetice pentru a corecta micile  imperfecțiuni.

La finele anului trecut, Dorian Popa a mers din nou în cabinetul unui cunoscut medic din România pentru a-și face un alt implant de păr. Artistul era nemulțumit de faptul că rămăsese cu câteva goluri de păr, așa că a vrut să remedieze situația.

„Frații mei, este oficial, am dat jos plantația. Începem procedeul de îndesire. Astăzi facem completări, implantul pe care îl am e foarte blană, dar s-a mai dus pe aici, așa că aveam un gol-două care mă supără. Intrăm în 2023 cu refresh la maxim! (…) Gata extracția, de la spate s-a luat răsadul și acum urmează să îl plantăm frumos în toate golișoarele. HÎTZ, Johnutzule, oficial am ajuns acasă…”, și-a ținut Dorian Popa fanii la curent pe Instagram cu ce s-a întâmplat în cabinetul medicului estetician.

Atistul a mărturisit că este la o a treia astfel de intervenți pe care a fost necesar să o facă pentru „îndesire”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
6.3 16 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *