Ce a spus Florin Dumitrescu, după ce echipa lui Sorin Bontea a câștigat Chefi la Cuțite 2022. Mesajul o vizează și pe Raluca Todea

Ce a spus Florin Dumitrescu, după ce echipa lui Sorin Bontea a câștigat Chefi la Cuțite 2022. Mesajul o vizează și pe Raluca Todea

Ce a spus Florin Dumitrescu, după ce echipa lui Sorin Bontea a câștigat Chefi la Cuțite 2022. Ediția a 10-a a show-ului culinar „Chefi la cuține” și-a desemnat câștigătorul chiar de Ziua Națională. Florica Boboi este cea care a reușit să pună mâna pe marele premiu în valoare de 30.000 de euro. Alături de Florica Boboi, pentru titlul de câștigător al sezonului 10 al emisiunii s-au mai luptat Adrian Stroe și Raluca Todea. Iată ce a mesaj a transmis Florin Dumitrescu după marea finală.

Ce a spus Florin Dumitrescu, după ce echipa lui Sorin Bontea a câștigat Chefi la Cuțite 2022

În finala de joi, cei trei concurenți s-au duelat alături de echipele lor, iar cea care a ieșit învingătoare, după degustarea juriului format din câțiva dintre cei mai cunoscuți chefi din Românnia, a fost Florica Boboi, din echipa lui chef Sorin Bontea.

La scurt timp după finală, chef Florin Dumitrescu a transmis un mesaj pe pagina sa de socializare. El a dorit să felicite toți concureții care au participat la cel de-al 10-lea sezon al emisiunii. De asemenea, a mărturisit că este extrem de fericit că Raluca Todea a ajuns în marea finală.

„Sunt fericit că Raluca a ajuns până în finală, a fost una dintre cele mai frumoase surprize ale acestui sezon. Am fost la un pas de marele premiu. Mi-aş fi dorit ca ai mei să fie mai organizați şi să nu pună în farfurii şi supărările de la bancul de lucru. Dar a fost o finală… la cuțite şi mai ascuțite, nu-i aşa? Felicitări, Raluca Todea! Felicitări, câştigătorilor şi tuturor concurenților pentru această aventură nebună care a fost sezonul aniversar Chefi la cuțite”, a scris Florin Dumitrescu, într-o postare distribuită pe Instagram.

Sorin Bontea: „Mă bucur că am reușit să ajung la a cincea victorie”

Imediat după finală, Sorin Bontea a reacționat și el. Îndrăgitul chef a postat un mesaj emoționant pe contul său de Instagram, după ce concurenta din echipa sa, Florica Boboi, a câștigat trofeul.

„@_floricutza este o lecție. O lecție despre ce înseamnă să muncești, să tragi pentru ceea ce îți dorești, să mergi mai departe chiar dacă uneori mai cazi. A fost o surpriză și pentru mine.

Sunt fericit pentru ai mei! Mă bucur că am reușit să ajung la a cincea victorie. Ca de fiecare dată, premiul este al echipei!

Felicitări, Flori!

Bravo, copiii mei! Sunt mândru de voi!”, a scris Sorin Bontea pe pagina lui de Instagram.

Florica Boboi
Florica Boboi

Fanii show-ului culinar au avut parte, în cel de-al 10-lea sezon, de o premieră. Este pentru prima oară când emisiunea a avut două prezentatoare: Gina Pistol și Irina Fodor. Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în cele ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală.

Citește și: „Cine este Florica Boboi, câștigătoarea Chefi la Cuțite 2022. Are o poveste de viață impresionantă

Urmăriți EGO.ro și pe
Am aflat detalii noi!
8.1 71 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.