Ce a spus Theo Rose, după ce Carmen Harra i-a prezis despărțirea de Anghel Damian. Prima reacție

Mesajul tranșant al artistei
Ce a spus Theo Rose, după ce Carmen Harra i-a prezis despărțirea de Anghel Damian. Prima reacție

Theo Rose, reacție dură la adresa lui Carmen Harra, după ce clarvăzătoarea i-a prezis că se va despărți de Anghel Damian, tatăl viitorului ei copil. Cântăreața s-a arătat deranjată de declarațiile vedetei de peste Ocean și a ținut să facă anumite precizări cu referire la întreaga situație.

Ce a spus Theo Rose, după ce Carmen Harra i-a prezis despărțirea de Anghel Damian

Theo Rose este în culmea fericirii de când a aflat că ea și partenerului ei de viață, regizorul Anghel Damian, vor deveni părinți. Însă la scurt timp după ce s-a aflat că artista este însărcinată, celebra clarvăzătoare Carmen Harra a făcut o predicție care probabil le-a dat fiori reci celor doi îndrăgostiți. Numerologul a spus recent că relația celor doi tineri ar urma să se destrame pe viitor și că Theo Rose s-ar fi grăbit să devină mamă.

Declarțiile făcute de Carmen Harra au înfuriat-o pe mama artistei, care a sărit imediat în apărarea fiicei sale și a viitorului ginere. Femeia a declarat că cel mai indicat ar fi ca lumea să nu își mai dea cu părerea despre viața artistei și a regizorului, pentru că ei știu cel mai bine ce e de făcut.

După declarațiile mamei sale, Theo Rose a venit și ea cu o serie de precizări menite să întârească spusele acesteia.

„Nu știu cine, numerolog, foc și pară pe reacția mamei lui Theo Rose. M-am gândit pe cine o fi supărat mama. Când văd că o doamnă numerolog a zis ce a acitit ea acolo în cifre, că m-am grăbit eu să fac copii. Dacă te uiți în cifre, așa scrie, că Theo Rose s-a grăbit să facă copii, nu e suflet pereche cu Anghel Damian și se despart. Mama o fi lăsat ea vreun comentariu, nu știu unde o fi comentat ea. Probabil ea a zis că nu i se pare normal să își dea oricine cu părerea, problema lor, treaba lor, fără înjurătură, eu aș fi băgat (n. red. înjurături). Au scris articole că e scandal între mama lui Theo Rose și nu știu cine, când chestia asta nu a existat”, a declarat Theo Rose, pe pagina ei de Instagram, potrivit wowbiz.ro.

Reacția clarvăzătoarei după mesajul mamei lui Theo Rose

Nici declarațiile artistei nu au rămas fără ecou. Carmen Harra a oferit o reacție și a precizat că în anticipările pe care le-a făcut de-a lungul anilor privind unele vedete de la noi, nu a greșit, deși la vremea respectivă unele celebrități s-au supărat.

„În primul rând, eu cred că am vorbit foarte frumos despre Theo Rose. Am spus că este frumoasă, talentată, că o să aibă un copil,minunat, nimic rău. Eu fac niște analize, calcule. Lumea și-a creat, de-a lungul timpul, o părere total greșită despre mine și aș vrea să o corectez câteva vorbe. Eu nu sunt prezicătoare, astrolog, eu sunt numerolog, dar eu nu vorbesc fără să știu. Nu vorbesc despre codurile divine fără să știu despre ce este vorba. Eu am făcut multe anticipări de-a lungul anilor. I-am spus Adrianei Bahmuțeanu că va divorța de Prigoană, i-am spus Cristiei Rus că o să aibă trei copii, i-am spus Andreei Marin că va divorța de turc. Iată că am spus niște lucruri care i-au deranjat atunci pe oameni, dar nu m-au atacat să mă facă varză, pentru că știu că eu nu fac aceste afirmații neîntrebată, eu am fost mereu întrebată. În multe cazuri am avut dreptate”, i-a transmis Carmen Harra mamei lui Theo, la Prima TV.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *