Ce ai fost într-o viață anterioară, potrivit numerologiei. Calculul simplu care te ajută să afli

Numerologia este o știință specială care îți poate dezvălui ce ai fost într-o viață anterioară.
Ce ai fost într-o viață anterioară, potrivit numerologiei. Calculul simplu care te ajută să afli

Află ce ai fost într-o viață anterioară, potrivit numerologiei. Dacă te-ai întrebat deseori cine ai fost în altă viață, poți afla ușor răspunsul folosind numerologia. Pentru a face acest lucru, trebuie să calculezi suma totală a anului tău de naștere. În funcție de rezultat o să știi ce caracteristici ți-au definit personalitatea în trecut.

În acest articol, îți vom explica, pas cu pas, cum se calculează viața anterioară în funcție de numerologie. De asemenea, vom detalia și semnificația fiecărui număr, ținând cont de explicațiile oferite de Daily Numerology.

Ce ai fost într-o viață anterioară, potrivit numerologiei. Cum să-ți calculezi viața trecută

Pentru a-ți cunoaște viața anterioară, conform numerologiei, trebuie să calculezi suma anului tău de naștere. De exemplu, dacă te-ai născut în anul 1998, vei calcula 1+9+9+8 = 27. Rezultatul trebuie să fie între 1 și 9 sau trebuie să dea exact 11 sau 22, nu 1o. Suma pentru 1998 a fost 27, așa că va trebui să calculezi din nou: 2+7 = 9.

Dacă te-ai născut, de exemplu, în anul 1990, trebuie să calculezi 1+9+9+0 = 19. Pentru a-ți găsi numărul și misiunea în viață, conform numerologiei, trebuie să calculezi din nou 1+9 =10. De asemenea, zece nu face parte din calcule, așa că va trebui să adaugi a treia oară: 1+0 = 1. 1 este, așadar, numărul care va defini cine ai fost în viața ta trecută.

Cifrele 11 și 22 sunt considerate numere master și semnifică „super-conștiință”. Acestea au așadar au o vibrație mai intensă.

Semnificația numerelor

 • 1. Dacă din suma calculelor tale ți-a rezultat cifra 1, înseamnă că în viața ta anterioară ai deținut o funcție de mare importanță.
 • 2. Dacă rezultatul tău este cifra 2, înseamnă că în viața trecută ai fost o persoană care aprecia un stil de viață echilibrat. Ai avut mereu o atitudine pașnică și calmă.
 • 3. Dacă rezultatul calculelor tale a fost cifra 3, înseamnă în numerologie că în viața ta trecută ai fost o persoană căreia îi plăcea să experimenteze totul.
 • 4. Numărul 4 în numerologie înseamnă că în viața ta anterioară ai fost o persoană foarte bine organizată și practică. Ai dobândit această calitate din alte vieți anterioare.
 • 5. Cifra 5 înseamnă, pentru numerologie, că în viața ta trecută ai fost o persoană foarte curioasă și ai vrut să experimentezi totul în viață, pentru a trăi la maximum.
 • 6. Dacă ai primit ca rezultat cifra 6, înseamnă că în viața ta anterioară ai fost o persoană foarte sensibilă. Probabil ai petrecut mult timp căutând echilibrul emoțional.
 • 7. Dacă răspunsul este cifra 7, înseamnă că ai fost o persoană perfecționistă, plină de înțelepciune. Acele calități, probabil, te-au făcut specialist în domeniul căruia te-ai dedicat în prezent.
 • 8. Cifra 8, conform numerologiei, reprezintă capacitatea de realizare, o atitudine dinamică și competitivitate. Este posibil să fi câștigat premii sau un fel de recunoaștere pentru eforturile tale.
 • 9. Numărul 9 spune despre tine că în viața anterioară ai fost o persoană extrem de idealistă și aveai o mare nevoie de a fi în centrul atenției. Probabil că ți-ai petrecut viața cântând pe o scenă.

Ce ai fost într-o viață anterioară

 • 11. Cifra 11 are o importanță foarte mare în numerologie, este numărul conducerii. Probabil ai fost o persoană dedicată, vizionară, cu gândire profundă.
 • 22. Pe baza acestui rezultat, conform cifrei 22, ai fost cineva care și-a petrecut toată viața căutând securitate financiară și personală.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Serghei Mizil nu a avut nevoie de scenariu pentru filmul ”Visul”
7.9 55 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *