Ce alimente nu consumă Doina Teodoru: „Am brusc această intoleranță”. Ce dezvăluie despre relația cu Cătălin Scărlătescu EXCLUSIV

Actrița face dezvăluiri în premieră

Doina Teodoru se bucură de o siluetă de invidiat, însă ne-a recunoscut, în exclusivitate pentru Ego.ro, că a fost nevoită, de curând, să renunțe la mai multe alimente după ce și-a dat seama că acestea îi fac rău. Vedeta a trecut prin câteva probleme, însă acum se simte excelent. Mai mult, actrița ne-a oferit detalii și despre relația pe care o are alături de Cătălin Scărlătescu.

La ce alimente a fost nevoită să renunțe

Are o siluetă perfectă, chiar dacă trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Cătălin Scărlătescu. Doina Teodoru, aflată la deschiderea unei clinici de frumusețe, a punctat că nu mănâncă foarte multe alimente, astfel că nu se răsfață cu tot ce gătește iubitul ei la restaurant. În plus, ea și-a dat seama de curând că are o intoleranță la lactoză:

“Nu e prea greu să mă feresc de ce gătește pe acasă pentru că nu prea gătește pe acasă! Apoi, eu nu mănânc foarte multe chestii. Spre exemplu, de câteva luni, de când am început filmările, nu mai mănânc lactate. Aparent, am brusc această intoleranță la lactoză. Nu mai pot mânca lactate, deși le ador, îmi plac brânzeturile! Îmi apar bubițe pe piele, sunt tot felul de chestii de care nu aș vrea să vorbesc neapărat, dar nu îmi fac bine! Atunci, am renunțat și la lactate, am renunțat și la tot ce înseamnă grâu. La mine se limitează mâncarea, așa că îmi este foarte ușor să mă feresc de ce gătește Cătălin la restaurant, spre exemplu. Am observat că îmi apăreau bubițe pe piele de fiecare dată când mâncam lactate. Apoi, sunt clasicele, durerile de stomac! Îmi este bine acum, că nu mai mănânc lactate, parcă și tenul e mai curat. Lapte nu mai beau de ani de zile, nu prea îmi place, beam lapte vegetal, mi se pare mai gustos și mi se pare că sunt mai multe variante.”

Citește și Doina Teodoru, prima reacție după plecarea lui Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea de la Chefi la Cuțite. “E bucătăria lor acolo” VIDEO EXCLUSIV

Ce spune Doina Teodoru despre relația cu Cătălin Scărlătescu

Chiar dacă au un program aglomerat, Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu își găsesc timp, din când în când, pentru o escapadă de weekend pentru a se relaxa împreună:

“Noi nu prea stăm pe acasă, în primul rând. De ce să îl cert? (n.r. că nu gătește acasă) Ne vedem atât de rar încât dacă ne mai și certăm când ne vedem…chiar nu! Programul de filmări este de luni până vineri, dar, pe lângă asta, mai am și repetiții, spectacole, mai sunt și alte proiecte în stânga, în dreapta. Visez la weekend-uri! Când prindem măcar o zi în care suntem amândoi cu programul asemănător, plecăm undeva, facem ceva! Am fost la Bran. El a muncit în ziua respectivă, dar a rupt 2 ore ca să mergem să mâncăm și să stăm puțin în natură. Parcă am avut o vacanță de o săptămână, așa m-am simțit! M-am relaxat mult!”

Citește și Activitatea preferată de bărbați la care Doina Teodoru îi dă clasa lui Cătălin Scărlătescu. Nimeni nu se aștepta: ”Mi-a dat o lecție” VIDEO EXCLUSIV

Cum reacționează oamenii când îi văd

Chiar dacă timpul pe care îl petrec împreună este limitat, ținând cont că sunt foarte ocupați, mai există momente în care fanii îi pot vedea. Doina Teodoru a explicat că persoanele care îi întâlnesc se comportă foarte frumos atunci când sunt recunoscuți:

“Nu prea ne văd pe stradă! Eu sunt în sala de repetiții sau la filmări, Cătălin e în bucătărie! Când să ne vadă? Dacă mă duc la mall, sunt în viteză, trebuie să ajung să îmi iau 2 tricouri albe rapid, alerg! Ne-au văzut. (n.r. la Bran) Oamenii te salută, sunt foarte drăguți! Îi salutăm și noi.”

Citește și Ce studii are Doina Teodoru, de fapt. Secretul din trecutul iubitei lui Cătălin Scărlătescu

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *