Ce apare lângă mormântul Ronei Hartner. Detaliul care te va emoționa până la lacrimi FOTO EXCLUSIV

Rona Hartner a pierdut lupta cu viața la vârsta de 50 de ani.

Rona Hartner a fost înmormântată pe 1 decembrie, chiar de Ziua Națională a României. Regretata actriță a fost îngropată Cimitirul Bellu Catolic din Capitală. Puțini știu că Rona Hartner era catolică și o mare fană a lui Papa Ioan Paul al II-lea, fostul suveran pontif. Astfel, atunci când și-a ales locul de veci, solista a dorit să fie înmormântată cât mai aproape de statuia Papei Ioan Paul al II-lea din cimitir. 

Ce apare lângă mormântul Ronei Hartner

Vineri, 1 Decembrie, a fost o zi neagră pentru familia și cunoscuții Ronei Hartner. Solista a fost condusă pe ultimul drum, la capela Cimitirului Bellu catolic din București. La funeraliile sale s-au strâns sute de persoane pentru a-și lua rămas bun de la regretata interpretă.

Rona Hartner s-a stins din viață la doar 50 de ani. Ea își va dormi somnul de veci alături de tatăl și străbunicii săi, la Cimitirului Bellu catolic. Ce a atras cel mai mult atenția a fost faptul că mormântul cântăreței se află la doar 100 de metri de statuia lui Papa Ioan Paul al II-lea. Cât a trăit, Rona Hartner a dezvăluit în repetate rânduri că adoră religia catolică. 

Citește și: Rona Harner este azi condusă pe ultimul drum. Primele imagini cu înmormântarea artistei FOTO EXCLUSIV

Când a fost botezată, de fapt, Rona Hartner


Într-un interviu pentru revista Taifasuri, Rona Hartner dezvăluia cum a trecut de la religia ortodoxă la catolicism. Avea doar 17 ani când a luat această decizie. Ea mărturisea că are o relație specială cu religia catolică. Inițial, a crezut că nu este botezată, dar bunica ei o creștinase în secret, în religia ortodoxă, pe ea și frații săi.

Înainte de majorat, Rona Hartner a cerut să fie botezată, dar la catolici.

„În liceu, la 17 ani, am avut o colegă de clasă care era diferită de noi toţi. Era modestă, nu îşi bătea joc de nimeni, pe când eu eram o fire teribilistă. Am aflat că secretul ei era mersul la Biserica Catolică. Am mers şi eu împreună cu ea, apoi am fost singură, pentru că îmi plăcea. Catolicismul este religia în care m-am regăsit. Am fost atrasă şi de religia protestantă, dar mi s-a părut rece.”


Spunea că a făcut multe pelerinaje, ba chiar a citit Rozariul cu Papa Ioan Paul al II-lea

„Primul meu pelerinaj l-am făcut la 17 ani, cu o organizaţie, la Praga. Anul următor am fost la Cestohova, pe urmă la Budapesta. Apoi am fost la Medjugorje, acolo unde Fecioara Maria se arată zilnic anumitor aleşi de-ai Săi. Locul acela a şi fost salvat în timpul războiului din Bosnia-Herzegovina, când de jur-împrejur totul era bombardat.

Am fost de foarte multe ori la Lourdes şi am recitat Rozariul cu Papa Ioan Paul al II-lea. Am ajuns şi în Canada, la Quebec, unde se face o Agapăterapie. În Franţa am fost în pelerinaj la Sacre Coeur de Montmartre şi la Mont Blanc, într-un loc ce se numeşte Foyers de Charite, o zonă unde se stă cinci zile în tăcere totală şi în care merg regulat de opt ani.”

Citește și: Cine și-a făcut apariția la înmormântarea Ronei Hartner. Nimeni nu spera să vină

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *