Ce ar face Andreea Mantea dacă fiul ei și-ar dori o carieră în televiziune: “Cred că nu ar fi nevoie să îi pun o pilă!” VIDEO EXCLUSIV

La ce se pricepe David

Andreea Mantea are o relație specială cu fiul său, astfel că nu este de mirare că David știe tot ce se întâmplă pe un platou de filmare. Totuși, momentan, micuțul nu i-a spus vedetei că își dorește o carieră în televiziune, fiind talentat în mai multe domenii. Superba prezentatoare ne-a vorbit, în exclusivitate pentru Ego.ro, despre băiețelul ei, explicând ce o să facă dacă acesta o să vrea să apară pe micile ecrane.

Andreea Mantea, detalii despre fiul ei, David

Andreea Mantea nu știe încă în ce domeniu o să își dorească fiul ei să se implice, acesta fiind extrem de talentat la mai multe lucruri. David nu este foarte atras de televiziune, chiar dacă a fost de multe ori alături de mama sa la filmări. Cu toate acestea, el este sigur că prezentatoarea o să îl susțină dacă alege acest drum:

“Nu! (n.r. nu crede că fiul ei o să fie medic veterinar) Are foarte multe aptitudini și nu zic asta pentru că este fiul meu, dar chiar se pricepe la multe lucruri! Nu știu ce o să aleagă, spre ce o să se îndrepte exact! O să vedem! Sunt și eu foarte curioasă! Nu! (n.r. nu i-a zis că vrea să îi calce pe urme) E foarte cerebral. Mi-a zis: “E foarte frumos, e foarte interesant!”.

Eu sunt la televizor în fiecare zi. Când vine la mine, se duce în regie, se plimbă pe acolo, se duce la montaj, peste tot, a fost și la filmări pe teren! El știe ce e o limită de cadru, știe multe lucruri! Nu e foarte atras. Mi-a zis: “Dacă o să vreau, știu că o să mă susții!”. Adică, mi-a zis direct pe față: “Știu că o să îmi pui o pilă!”. (râde) Așa cred că a vrut să zică, nu știu!

Să vedem ce o să se întâmple! E foarte bun la matematică, participă la tot felul de concursuri. Are anumite modalități, îl întreb cum a ajuns la rezultat, îmi iau și calculatorul! Desenează foarte frumos, dar are mai multe! Nu mai zic!”

Citește și Ce pasiune nebănuită are Andreea Mantea: „Dacă mă pun, nu mă mai opresc”. Cum și-a convins vedeta Kanal D fiul de 8 ani să renunțe la telefon VIDEO EXCLUSIV

Crede că fiul ei s-ar potrivi în televiziune

Totuși, Andreea Mantea nu crede că ar fi nevoită să îl ajute pe fiul său să ajungă în televiziune. Vedeta a punctat că, atunci când David a jucat în “Strada Speranței”, serial de la Kanal D”, nu l-a văzut potrivit pentru actorie, însă personalitatea îl ajută pentru a cuceri pe toată lumea dacă și-ar dori o carieră pe micile ecrane, fiind spontan și original:

“Cred că nu ar fi nevoie să îi pun o pilă! Când a jucat în serialul “Strada Speranței” la Kanal D, nu prea am fost de acord, mi s-a părut că este praf pe actorie, 0! Dar mă gândesc că în televiziune ar fi foarte bun! Așa, ca mama lui! E original, are vorbele la el, este spontan!”

Citește și Andreea Mantea l-a mințit pe fiul ei vizavi de prestația lui în serialul Strada Speranței. ”Ca mamă trebuie să-ți încurajezi puiul”. Ce a spus despre aptitudinile lui actoricești VIDEO EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *