Ce are Raluca Bădulescu în toată casa: „Deja o să se intre așa pe lateral și din ușă mă arunc direct în pat”. Cum s-a reinventat pentru noul sezon Bravo, ai stil VIDEO EXCLUSIV

În pauza dintre sezoane și-a făcut curat în dressing și a organizat mai multe ediții „shop my closet”

Publicul emisiunii „Bravo, ai stil!” a remarcat de-a lungul celor șapte sezoane efervescența juraților, în speță cea a Ralucăi Bădulescu și a lui Maurice Munteanu, care formează un duo de excepție, nu doar la jurizare. Deoarece sezonul 8 vine cu o schimbare atât din punct de vedere al platoului, cât și a postului, emisiunea fiind difuzată de luni până vineri pe Kanal D2, Raluca Bădulescu a povestit în exclusivitate pentru EGO.ro că nu putea să revină oricum pe micul ecran.

Așa cum ne-au obișnuit de aproape 7 ani, Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu reușesc să se reinventeze de la un sezon la altul, atât din punct de vedere al imaginii, cât și al nebuniilor pe care le fac în platou.

„Nu că dor. Mi-a fost dor de toată formula „Bravo, ai stil!”, de colegi, de colegii din fața camerelor, de iubiții mei, de Ilinca, de Maurice, de Alex, de colegii din spatele camerelor, din competiție, de fenomen, de energia din Kanal D2, de tot”, ne-a povestit Raluca, mărturisind că a numărat zilele până când au reînceput filmările, însă că în această pauză nu a stat degeaba, ci a pus la cale un nou concept de divertisment în platou și în pauzele dintre filmări.

„În culise suntem ceva de vis. Și în culise, și pe ecrane, și în afara ecranelor, și particular, și călare, și pe jos. Suntem ceva de vis. Există însă o mică diferență sezonul ăsta. Dacă în anii trecuți ne spuneam „cuscra” și cu „mă-sa mare”, acum suntem „2 nepoțele”. Eu și Maurice suntem doar două nepoțele. Micuțe, tinerele, nevinovate. La liceu. Trebuie să ne vedeți neapărat. O dată cu lansarea Kanal D2 normal că și noi ne-am organizat pe tinerețe, pe spectaculos, pe strălucire. Avem și un studio, Doamne, e cel mai frumos studio pe care l-am văzut vreodată în România. Este Dumnezeu pe Pământ”.

Vezi și – Alexandru Abagiu, despre rolul de jurat din noul sezon „Bravo, ai stil!”. Ce le pregătește concurentelor: „Îmi doresc ca aceste fete să plece din show cu lecții învățate” EXCLUSIV

„Deja o să se intre în casă așa pe lateral și din ușă mă arunc direct în pat”

Pentru că nu putea să reapară oricum, Raluca Bădulescu s-a organizat pe toate părțile. În pauza dintre sezoane și-a făcut curat în dressing și a organizat mai multe ediții „shop my closet” în care dat o parte din hainele și accesoriile pe care nu le mai purta sau pe care apucase să le „ruleze” deja în cadrul emisiunii de stil, dar nu a lăsat loc liber, ci a cumpărat de două ori mai multe.

„Mi-am reînnoit garderoba cum să nu. Există niște piese pe care le păstrez, care sunt ale mele de suflet și pe care le folosesc. Am eu piesele mele de corason, dar am reînnoit garderoba în sensul că deja am început să depășesc limitele casei, am început să duc din haine la Alexandru Raicu la atelier pentru că nu mai am unde să le mai pun. Îți spun sincer. Sunt agățate pe uși, pe ambele părți ale ușilor, și în fața ușii și în spate. Deja o să se intre în casă așa pe lateral și din ușă mă arunc direct în pat. E un spațiu mic în care mă pot schimba și un spațiu mic la baie. În rest totul este numai haine. Hainele sunt copiii mei”, a mai povestit Raluca Bădulescu pentru EGO.ro.

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *